≫ 

Novinar koji je provocirao Obradovića postavio Radonjiću isto pitanje: "Ne želim to da komentarišem"

Trener Zvezde nije želeo da se upušta u diskusiju o večitom rivalu

  • 4

Na konferenciji za medije u Nišu posebno se istakao novinar portala Radio Pirot, koji je izbacio iz takta Željka Obradovića sa kojim je ušao i u raspravu.

On je insistirao da mu Obradović objasni kako to da Partizan sa njim na čelu i sa mnogim ozbiljnim i skupim pojačanjima drugi put ubedljivo gubi od Zvezde.

Isto pitanje je postavio i Dejanu Radonjiću, uz komentar da takvo pitanje ne smeju da postave novinari iz Beograda.

Dejan Radonjić nije želeo da se upušta u tu temu i fokusirao se samo na svoj tim.

- Ja bih se orijentisao na nas, odigrali smo jako dobar meč, posle jednog perioda gde smo imali velikih problema sa koronom, i perioda gde smo imali mnogo problema sa povredama. Taman smo se oko nove godine oporavili, vratili su nam se neki igrači, a onda nas je pokosila korona i uspeli smo kroz jedan težak raspored, koji iziskuje posebne napore, uvela nas u dodatno teži raspored. Pričajući o ovom duelu smo došli dovoljno spremni. Evidentno je bilo da nam neki period koji je bio pre Kupa omogućio da možemo da napravimo nešto što nam je potrebno. Odigrali smo ceo turnir konstantno i moje zadovoljstvo veliko. Ne bih uopšte komentarisao to pitanje, razmišljam samo o onome što nas čeka, sve ostalo u hodu.

Radonjić je istakao da je početak bio značajan za ishod finala, ali i da je njegova ekipa morala da nastavi sa dobrom igrom, jer se Partizan brzo vratio u igru.

- Svakako da je značajno da početak bude dobar, ali ako se setite, Partizan je posle toga prišao na nekoliko poena razlike. Bitno je bilo da nastavimo korak po korak i da koš po koš pravimo rezultat. Igrali smo dobro, pravili smo razliku, to nam je omogućilo da u drugom delu utakmice imamo kontrolu - rekao je trener Zvezde.

Video: Delije prekinule Radonjićevo davanje izjave: Ovako im je trener Zvezde uzvratio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA