Navijači Zvezde sada "peckaju" beka Partizana zbog one reakcije u 1. minutu finala KRK

Nisu mu zaboravili ono "busanje" na startu meča

  • 30

Bek Partizana Aleksa Avramović našao se na "udaru" navijača Crvene zvezde koji su ga "peckali" na društvenim mrežama zbog poteza u prvom minutu utakmice finala Kupa Radivoja Koraća!

Avramović je na tom startu izvukao faul u napadu Nejta Voltersa i tom prilikom je, žargosni rečeno, zapaljivo reagovao, uzviknuo "Hajmoo bree" i "pokazao mišiće."

Nema sumnje da je Avramović pokušao da unese dodatnu dozu samopouzdanja svojim saigračima koji su, doduše, finale praktično izgubili već u prvom poluvremenu.

Što se tiče samog Avramovića, on je utakmicu završio sa samo četiri ubačena poena. Jednom je pogodio za dva poena i dva puta sa linije za slobodna bacanja. Inače, uz njega samo je Uroš Trofunović (jedan poen) "ubacivao" kada su u pitanju srpski igrači u redovima Partizana.

Kada je u pitanju sam Avramović, zanimljivo je i to da su navijači Zvezde, u danu kada je potpisao za Partizan, našli fotografije kojim su dokazali da je reprezentativni bek navijao za crveno-bele. Avramović je tada najpre zaključao Instagram profil na nekoliko sati, obrisao sporne fotografije, a zatim ga ponovo otključao.

Na jednoj od fotografija iz 30. oktobra 2014. godine vidi se da je Avramović u društvu još jedne osobe boravio u Kombank Areni, a na taj dan Zvezda je igrala meč Evrolige protiv Valensije. Potom su navijači Zvezde "iskopali" i fotografiju iz januara 2015. godine, kada je Zvezda igrala sa Makabijem, na kojoj Avramović pozira sa još dvojicom drugara uz komentar - Napred Zvezdo!

Video: Obradović ušao u raspravu s novinarom: Na sreću sam mnogo više pobeđivao nego gubio u karijeri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    21. februar 2022 | 11:10

    Klasican Janjicar,nego recite penzionerima da se spreme,treba Zocu novi igrac.

  • pit bull

    21. februar 2022 | 11:11

    Ucinak Voltersa vs.Ucinak AvramovicaNEPROCENJIVO😂😂😂

  • Mikelandjelo13

    21. februar 2022 | 11:10

    Neka ga tamo 😂 Nema mesta za njega u trenutnom sastavu Zvezde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA