Totalno pomračenje Mege u drugom poluvremenu: Igokea se prošetala kroz Beograd

Bio je ovo veoma bitan meč za obe ekipe u borbi za doigravanje

  • 0
Mega - Igokea Foto: MN Press

Košarkaši Igokee lako su savladali Megu rezultatom 78:71 u "Hali sportova Ranko Žeravica" na Novom Beogradu u okviru 19. kola ABA lige. 

Prva četvrtina protekla je u rezultatskom egalu, što je bio slučaj i sa početkom druge deonice, sve dok sredinom iste Mega nije napravila seriju 9:0 i tako stekla prednost, koja je na poluvremenu iznosila pet poena razlike.

U drugom poluvremenu na terenu je postojao samo jedan tim, i to onaj koji sa klupe predvodi Dragan Bajić.

Mega se jednostavno "raspala", dozvolila seriju Igokee od 17:2 u prvih pet minuta treće četvrtine, i povratka u meč za "roze tim" nije bilo.

Igokea je sve vreme kontrolisala meč, i iako je na kraju razlika bila "samo" sedam poena, tim iz Laktaša imao je 17 poena prednosti do dva minuta pre kraja meča, te nije bilo nikakve dileme koja ekipa će upisati pobedu.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Antabia Voler sa 17 poena, 14 je dodao Marko Jošilo, Aleksa Radanov je ubacio 12 poena, a po 10 poena postigli su Dešon Stifens i Stefan Đorđević. Na drugoj strani najbolji je bio Nemanja Jović sa 22 poena, osam skokova i pet asistencija, dok je Karlo Matković ostvario dabl-dabl učinak od 17 poena i 12 skokova.

Bio je ovo vrlo važan meč za obe ekipe u borbi za plej-of, a Igokea je sada na skoru 11-9, dok je Mega propustila priliku da uhvati priključak za FMP-om i sada je na učinku od osam pobeda i 10 poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Šoutajm Mege protiv Zvezde: Alej up zakucavanje u stilu najvećih NBA zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA