≫ 

Lesor brutalno "posterizovao" Kalinića, uneo ga u koš: Zakucavanje koje je obeležilo večiti derbi

Centar Partizana "uneo" u koš najboljeg igrača Crvene zvezde

  • 6

Košarkaši Partizana uzvratili su Zvezdi za dva poraza u prvom delu sezone i revanširali su im se pred svojim navijačima pobedom od 98:84.

Briljirao je Aleksa Avramovićs a 33 poena i neverovatnim šutem za tri poena (8 od 10), ali je potez derbija izveo centar crno-belih Matijas Lesor.

Lesor je na tri minuta pre kraja faktički i definitivno prelomio meč, jer je uz brutalno zakucavanje preko Nikole Kalinića dobio i dodatno slobodno bacanje, posle kojeg je Partizan otišao na +17, posle čega više nije bilo povratka za Zvezdu.

Lesor je ovim potezom "zapalio" Pionir, jer su se navijači Partizana posebno oduševili što je "posterizovao" Nikolu Kalinića, koji je pokušao da ga zaustavi pod košem.

Na kraju je time samo ulepšao zakucavanje. Nešto slično Kalinić je uradio u reprezentativnom dresu protiv Grčke 2010. godine, kada je na ovakav način poentirao preko legendarnog Burusisa, ali je sada osetio na svojoj koži kako je biti u obrnutim ulogama.

Pogledajte kako je to izgledalo u videu na početku teksta, a u nastavku pogledajte zakucavanje Lesora u fotografijama, kao i druge fotke koje su obeležile večiti derbi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan covek

    6. mart 2022 | 22:55

    Ispravio Kalinu 😂

  • Miloš

    7. mart 2022 | 07:20

    Nije čudno kad viši igrač zakuca preko nižeg nego obrnuto,kad Holins zakuca preko Lesora u prvom poluvremenu."Slučajno" vam je promaklo

  • Czv

    7. mart 2022 | 02:17

    Kalina je već podigao jedan trofej ove godine...Posterizovao je celi partizan u finalu kupa..Idemo dalje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA