Trener Cibone urlao i psovao na tajm-autu: "Majstori, ne igra se tako protiv Zvezde"

Malo je falilo da njegov tim dobije lidera ABA lige

  • 9

Uspela je Crvena zvezda nekako da pobedi Cibonu u Zagrebu i tako dođe na korak od prvog mesta ABA lige posle regularnog dela, ali je činjenica da su izabranici Dejana Radonjića morali i te kako da se oznoje kako bi "slomili" sjajnog domaćina.

Domaćina koji je bio i te kako motivisan da "skine skalp" lideru i na nekih pola minuta do kraja imali su samo tri poena zaostatka.  Zvezda je samo u prvoj deonici imala dvocifrenu prednost, da bi već u drugoj Cibona bila ta koja je prešla u vođstvo.

Posle toga ekipe su se smenjivale u vođstvu, a jedan od razloga sjajne partije Cibone u nastavku možda je i jedna tajm-aut na kom je njihov trener Gašper Okorn praktično vikao i psovao i tako "razbudio" svoj tim.

- Majstori! Majstori! Ne igra se utakmica protiv Zvezde na dva lagana koša, bez skoka i na kontru! Nema! Hoćete nešto? Onda ginite na terenu. Je l' vam jasno? Uđite pi**a vam materina. Koji k***c dva faula, nosite ih tamo. Šta? Ja vam pričam tri dana o skoku i zašto nas to košta. Potucite se za svaki skok - vikao je Okorn.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA