Igor Rakočević dobio trenersku licencu i održao trening mladim Zvezdinim košarkašima

Još jedan u nizu uspešnih košarkaša koji će se oprobati u trenerskim vodama

  • 1
Igor Rakočević Foto: MN Press

Igor Rakočević, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i bivši reprezentativac Srbije, prisustvovao je treningu juniora crveno-belih, što je ujedno bio i njegov prvi trening po dobijanju trenerske licence.

Rakočević je prošao sve mlađe selekcije Crvene zvezde, a za prvi tim je debitovao sa 16 godina, pa je svoje iskustvo želeo da prenese na buduće generacije. Zajedno sa trenerom juniora Milošem Obrenovićem prisustvovao je treningu i delio savete mladim košarkašima.

Kako je sam istakao, nekada najbolji strelac Evrolige, uskoro kreće sa radom njegova akademija za mlade košarkaše, gde će u fokusu biti rad sa plejmejkerima i bekovima.

- Ovo mi je prvi održani trening po dobijanju trenerske licence, i baš mi je drago da je to upravo bila moja Crvena zvezda. Bilo je zanimljivo, a verujem da će igračima saveti koje su danas dobili značiti. Krajem leta sa radom kreće i moja ‘Score’ akademija, specijalizovana za usavršavanje bekova i plejmejkera, to će biti početak, a gde će me dalje odvesti trenerski poziv, videćemo.

 

Video: Sin bivšeg košarkaša Zvezde debitovao za crveno-bele i dao prve poene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA