Vajt se u Beogradu oseća kao u Litvaniji: "Zvezda i Žalgiris..., tu su navijači, porodica i lep grad"

Košarkaš crveno-belih se lepo snašao među crveno-belima

  • 1
eron vajt Foto: ABA/Crvena zvezda mts

Zvanični sajt Evrolige objavio je intervju sa košarkašem Crvene zvezde Eronom Vajtom.

Košarkaš, koji je posle mečča sa Žalgirisom objasnio da je tim dobio neku vrstu saveta da ne dodiruje zastavu Ukrajine, podsetio se na početak sezone kada je doživeo prelom ruke.

- Znao sam da mi je ruka polomljena 100 posto. Pogledao sam dole, u momentu ne misliš ni o čemu, osećaš bol. Danima kasnije razmišljaš o tome koliko dugo ćeš odsustvovati. Bez veze. Pokušavam da učestvujem u utakmici, nekad je teško jer mi je tim nov, nova je situacija, a ti bi voleo da si na terenu kako bi pomogao. Ceniš sve to, zbog sebe, navijača. Pogledaš oko sebe i kažeš: "Ovo što radim, je prilično kul" - istakao je Vajt i dodao:

- Dolazak ovde je značio da je ovo mesto gde mogu da igram. Klub mi je dao taj "vajb" kao i Žalgiris u smislu porodične atmosfere, oragnizacija je odlična, kao i odnos domaćih i stranih igrača. Tu su igrači koji su tu 5, 6 sezona, kao i u Žalgirisu, tu je i odlična baza navijača, grad je lep, porodica srećna. Ništa više što mogu da tražim.

On je prokomentariaso način na koji doprinosi klubu.

- Mislim da je važan način na koji su klub i trener sastavili tim, svako ima određenu rolu. Za mene, skokovi i atleticizam su tu, trudim se da budem solidan igrač i timski igrač. Radim sve što je potrebno da dođemo do pobede. Igram ispored svojih navijača, porodice i tima, igram jer volim, ne postoji ništa poput toga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikac

    6. april 2022 | 14:39

    Bravo momak svako dobro, ne slušaj ove usijane navijačke glave sve će ovo proći samo nastavi da dižeš formu trebaš nam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA