≫ 

Počinje završna predstava u ABA 2: Skoplje domaćin finalnog turnira, dva srpska tima traže plasman u elitu

Zlatibor i Mladost iz Zemuna moraće da naprave iznenađenja ukoliko žele da se domognu vize u ABA ligi

  • 0
ABA 2, medalje Foto: ABA 2 liga - Dragana Stjepanović

Došlo je vreme da se svode poslednji računi u ABA 2 ligi. Najboljih osam timova u drugom po rangu takmičenju na teritoriji nekadašnje Jugoslavije zaigraće za vizu za plasman među najbolje, a dva srpska tima nadaju se da će se upravo njihovo ime naći u finalu.

To su Zlatibor i Mladost iz Zemuna, koji su izborili plasman u Top 8 kroz prethodne "balone". Ovaj poslednji biće odigran u Skoplju, pošto je ekipa MZT-a osvojila prvo mesto na kraju ligaškog dela sezone. Stoga će imati čast da ugosti ostale u dvorani "Jane Sandanski".

Program će biti otvoren okršajem između Borca iz Banjaluke i Mladosti iz Zemuna već u podne. Tri sata kasnije će Zlatibor pokušati da savlada Helios Sunse iz Domžala, da bi od 18.00 časova usledio okršaj MZT-a i Sutjeske. Za kraj, čeka nas derbi Bosne i Hercegovine između Širokog Brijega i Sparsa iz Sarajeva za mesto u polufinalu.

Dueli polufinala igraće se u petak od 18.00 i 21.00 čas, dok je veliko finale na programu u nedelju od 19.00 časova kada ćemo saznati ko će zameniti Krku iz Novog Mesta sledeće sezone u ABA ligi.

Video: Neprepoznatljivog Đokovića eliminisao 46. igrač sveta: Šokantan kraj za Novaka na startu Monte Karla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA