≫ 

Radonjić o skandaloznom transparentu u Morači: "Ne vidim na daljinu, nisam to bio ja"

Trener crveno-belih je celu situaciju okrenuo na šalu posle utakmice

  • 10
Dejan Radonjić Foto: Telegraf

Crvena zvezda je na teži način došla do pobede protiv Budućnosti (80:76), gde se do samog kraja nije mogao naslutiti pobednik, pošto su Podgoričani imali i prilike da na samom kraju dođu do izjednačenja, ali je Di Džej Sili promašio šut za poravnanje rezultata.

Zvezda je uspela da dođe pobede, ali je meč obeležila i publika u Morači, koja je okačila skandalozni transparent gde su vređali Nebojšu Čovića, Dejana Radonjića i Nikolu Ivanovića, o čemu je trener crveno-belih i govorio posle utakmice.

- Pitanje je više za njega (Nikola Ivanović) kako je. Vrlo specifična situacija i za mene kao trenera, normalno. Što se toga tiče, topli zec je već bio. Tako je, kako je. A njemu je prva situacija baš na ovom niovu i nije prijatno naravno. Nije prijatno. Šta god da smo napravili, a napravili smo dosta dobrog, ali eto... - rekao je Radonjić, pre nego što je sve okrenuo na šalu.

- Slabo vidim na daljinu, pa ne mogu da vidim. Mišići? Ne mogu da procenim da sam to ja, to su mi rekli u svlačionici - zaključio je Radonjić.

Video: Radonjizam pred novinarkom: Boli te galva, jel od pića?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • punter

    17. april 2022 | 08:48

    pa koga sve ne vrijedjaju mali navijaci jos manjeg kluba fmp-a.mi shvatamo da ste mali i nebitnial da vrijedjate sve oko sebe ne stoji to malim ..to sto ste se vi iz drzavnih projeketa sudarili i svadjate se nikoga to nije briga posto se zna ko ce biti prvak i koga se sve pita..ako menu ne vjerujeet pitajte pantera on ce vam objasniti..

  • F8

    17. april 2022 | 10:22

    Pozdravio vas Saša Obradović.

  • Djole

    17. april 2022 | 02:01

    Odluci se sta si,Srbin ili ;crno gorac".A ne po potrebi u datom momentu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA