Neverovatna scena na NBA utakmici: Žena se vezala lancima za konstrukciju koša

Sve radikalniji protesti navijača Minesote protiv aktuelnog vlasnika franšize

  • 0
Aktivista aktiviskinja na meču Memfis - Minesota, demonstrantkinja Foto: Profimedia/Justin Ford/Getty images

Meč prvog kola plej-ofa NBAlige između Memfis Grizlisa i Minesota Timbervulvsa pamtiće se više po stvarima van terena, nego na njemu, pošto se nakon meča najviše govori o ženi koja se iz protesta lancima vezala za konstrukciju koša.

Glavno pitanje koje se postavlja jeste kako je dotična protestantkinja uspela da unese lance u halu, a zatim i da dođe do koša i uspe da veže sebe.

Kako prenosi ESPN, ona je to uradila kako bi skrenula pažnju na prava životinja, a slična situacija dogodila se par dana ranije, kada je takođe demonstrantkinja na utakmici Minesote, ovoga puta na domaćem terenu, pokušala da se zalepi za parket. Ona to nije uspel da učini, pošto ju je obezbeđenje brzo podiglo i izvelo van terena.

Obe žene su nosile natpise na majicama "Glen Tejlor peče žive životinje" što se odnosi na odlazećeg vlasnika franšize iz Minesote i spekulacije o dešavanjima na njegovoj farmi pilića.

Demonstrantska grupa poziva da se ubrza prodaja Timbervulvsa, a da Glen Tejlor donira 11,3 miliona dolara dobrotvornim organizacijama za javno zdravlje.

Podsetimo, nešto slično se desilo i pre mesec dana u Premijer ligi Engleskoj, kada se jedan navijač na meču Evertona i Njukasla vezao za stativu.

Video: Hteo da opauči drskog navijača: Majls Bridžis prilikom izlaska sa terena nasrnuo na čoveka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA