Najveći Alimpijevićev adut pred Partizan: "Puna Arena nas motiviše, na njima je i breme favorita"

Derek Nidam je već iskusio kako izgleda igrati protiv Partizana, pošto je nastupao i za Mornar u ABA ligi

  • 4
KK Mornar Bar Foto: MN Press

Košarkaši Partizana dočekuju Bursu u okviru osmine finala Evrokupa, a po svemu sudeći će crno-beli na svojoj strani imati i podršku prepune Arene, koja bi trebalo da im da vetar u leđa. Međutim, Derek Nidam glavna uzdanica Burse, istakao je za Sport klub da je puna Arena podstrek i za njih.

Nidam je u svojoj karijeri već imao prilike da se susretne s Partizanom, pošto je dve godine proveo igrajući za Mornar iz Bara u ABA ligi.

Amerikanac, koji ima crnogorski pasoš, u svojoj izjavi za Sport klub istakao je da nisu uplašeni pune Arene, već da im je to podstrek da daju sve od sebe u meču sa Partizanom.

- Znamo šta nas očekuje protiv Partizana. Igraćemo u dupke punoj dvorani, atmofera će biti fenomenalna, a Partizan pred svojim navijačima uglavnom igra kao u transu. S druge strane, pomenuta atmosfera i puna dvorana će biti dodatni motiv za sve nas u timu, da pružimo maksimum, da budemo konkurentan rival, da iz pomenute konkurentnosti pokušamo da stignemo do iznenađenja, jer je uloga favorita definitivno u rukama Partizana.

- Pomenuta uloga favorita često ume da bude veliko breme, u pitanju je jedan meč, a u jednom meču je sve moguće. Rasterećeno i hrabro, a ujedno silno motivisani čekamo duel koji sledi. Partizan je odlična ekipa koja je pokrivena na svim pozicijama. Pored toga, Partizan na klupi ima fenomenalnog trenera. Imaće ogromnu podršku sa tribina. Jasno nam je da ćemo morati da uradimo mnogo toga da bi stigli do iznenađenja. Nismo u poziciji da pretimo Partizanu, ali definitivno u ime kompletne ekipe, mogu da obećam borbu od prvog do poslednjeg minuta - istakao je Nidam.

Video: Kucanje igrača Partizana za špice, aplaudirali i navijači Mornara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pex

    18. april 2022 | 21:59

    Tesko, veliki su favoriti, ali vam svu srecu zelim, ako ne vi onda mutanti iz slovenije, da se pokaze da se ne moze sve po sistemu para vrti gde burgija nece, gurni na silu pa ako prodje prodje, napred bursa !!!

  • Milo

    18. april 2022 | 23:52

    Kako beše ona čuvena?“FMP-u niko ne moze da zabrani kako će da se zove“:))))A moze i SNS bankomat!:))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA