Umesto laganog zicera, krenuo na zakucavanje, pa se obrukao: Potez Avramovića koji je skupo koštao Partizan

Partizan je u ovom napadu mogao da prelomi meč, ali se to nije desilo

  • 12
Aleksa Avramović Printskrin: Sportklub

Kako je Partizan uspeo da izgubi protiv Burse, ostaće misterija koja će sasvim sigurno dugo proganjati Željka Obradovića, ali i sve navijače crno-belih.

Od gotovog je napravljena veresija i crno-beli su na kraju faktički rešen meč uveli u produžetak. Imali su kontrolu i prednost od pet poena u završnici i nekoliko napada da prelome meč i definitivno, ali se to nije desilo.

Jedan od bitnijih momenata bio je i napad na minut i 15 sekundi do kraja, kada je Partizan imao +5 i šansu da se odlepi na +7, što bi verovatno bilo nedostižno za Bursu.

Međutim, Aleksa Avramović je tada pokušao atraktivno da "zapali" Arenu zakucavanjem, pa je umesto laganog poentiranja na ulazu, krenuo na zakucavanje, koje je završilo na prvom obruču.

Hvatali su se svi u Areni za glavu u neverici, jer su umesto rešenog meča dobili pravu dramu, gde je sve kulminiralo u poslednjih 10 sekundi, kada je Jam Madar napravio još jedan neshvatljiv potez i poklonio Bursi priliku za produžetak, koju oni nisu propustili, a kasnije su u dodatnih pet minuta ostvarili i pobedu.

Pogledajte i potez Avramovića koji je na kraju jedan od poteza koji je skupo koštao Partizan:

Video: Tango smrti u krcatoj Areni: Grobari upalili telefone i uveličali spektakl

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banja Luka

    21. april 2022 | 06:55

    Ljudi moji kako se sve u zivotu vrati. Ovaj se beljio u derbiju protiv Zvezde, provocirao klupu, poslije toga dve kljucne utakmice tragicar (prvo Cedevita, sad Bursa). Onda Velickovic, dok je bio korektan, sve osvajao, igrao u Real Madridu, cim je poceo klimati glavom i busati se u prsa, nije trofeja osvojio. Isto tako u Zvezdi, Gobeljic skida gace, provocira, vise ni na klupi nije, iduci klub mu je tipa Napredak ili Vojvodina (a bio zamjenik kapitena, mogao je solidan ugovor u evropi zabosti).

  • U

    21. april 2022 | 02:16

    Jel se busao?

  • 31230

    21. april 2022 | 09:08

    blokiro ga obruc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA