Bogdan ubacio "kišu" trojki protiv Majamija: "Volim ovo mesto i kako publika reaguje kada pogodim!"

Bogdanović je meč završio sa 18 poena uz osam skokova i šest asistencija

  • 0
Bogdan Bogdanović Foto: Kevin C. Cox / Getty images / Profimedia

Košarkaši Atlante uspeli su da u trećoj utakmici plej-ofa na svom terenu savladaju Majami Hit (111:110), a trijumf domaćem timu doneo je Tre Jang košem na oko pet sekundi pre isteka vremena.

Uz Janga koji je sa 24 poena bio najjefikasniji, istakao se i naš sjajni Bogdan Bogdanović, koji je sa nekoliko trojki podigao publiku na noge i pomogao da se smanji veliki deficit od 16 poena koji je bio na snazi sredinom treće četvrtine. Meč je na kraju završio sa 18 poena uz osam skokova i šest asistencija. Od toga su četiri pogođena šuta bile trojke.

Sasvim očekivano, Bogdanović je pred medije istupio sa velikim osmehom na licu.

- Svi ti mali detalji, blokade, ukradene lopte, skokovi u odbrani i trojke... Osećam da svaki put skočim da šutnem trojku, publika mi da dodatnu energiju. To daje dodatnu snagu svim igračima. Posebno kada pogodite trojku... Volim ovo mesto, volim kako publika reaguje. Mislim da svi to vole - rekao je Bogi.

Njegov saigrač, Tre Jang nije se nimalo uplašio pre tog pobedničkog šuta.

- Nisam imao nikakvu dilemu da ako budem šutnuo da ću i pogoditi. Išao sam ka sredini, gledao sam da li će neko pomoći, da li sa strane ima neki šuter. Pošto nije bilo, išao sam do kraja i pogodio taj flouter - dodao je Jang.

Video: Bogdanović se prošetao kroz reket i lagano poentirao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA