U nedelju bi Đijana Brajant proslavila 16. rođendan: Kobijeva supruga se podsetila tragično nastradale ćerke

I Nike je pustio u prodaju specijalne patike u njenu čast koje su prodate za manje od dva minuta

  • 0
Kobe Bryant, Gianna Bryant, Kobi i  Đijana Brajant Foto: Tanjug/AP

Prošle su više od dve godine od kako nas je tragično napustio jedan od najvećih košarkaša današnjice, Kobi Brajant. Kobnog 30. januara 2020. godine sa njim je poginula i njegova ćerkica, Đijana koja je u nedelju trebalo da proslavi svoj 16. rođendan.

U porodici Brajant i dalje ne mogu da se pomire sa velikim gubitkom, pa su dan rođenja Đijane obeležili na prikladan način, a uz to je njena majka Vanesa putem društvenih mreža objavila par potresnih poruka u kojima se vidi koliko joj ona nedostaje.

- Srećan 16. rođendan draga devojčice. Volim te, Điđi! Toliko nam nedostaješ - napisala je, a potom objavila i dugačak video snimak u kojem se podsetila Đijane.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Nike (@nike)

Kaže da je oduvek gajila velike snove, da nikada nije odustajala i da je bila pravi heroj.

- Draga Đijana, od prvog puta kada si zamišljala osvajanje WNBA titule, znala sam jednu stvar - da si posebna. Došla si na svet kao velika, ali ne od toga što si nasledila. To je bilo ono što si poklanjala drugima. Kada vidim nekoga da se bori za ranopravnost polova, vidim te da se boriš sa njima. Kada vidim da neko igra sa punim srcem, vidim tebe u njemu. Voleću te uvek - čuje se u snimku.

Čak je i Nike objavio poseban mini-film "Kobe VI - Sweet Sixteen" i patike kojom je odao počast preminuloj Đijani. Svi dostupni primerci bili su rasprodati za manje od dva minuta.

Video: Lično ga je dizajnirao Kobi Brajant: Zlatni sat na aukciji i neko će ga platiti 10 miliona dolara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA