≫ 

Ražnatović upozorio Hrvate: "Ako istupe iz ABA, biću primoran da mojim igračima nađem nove klubove"

Košarkaški menadažer neće sedeti skrštenih ruku ukoliko hrvatski klubovi istupe iz regionalnog takmičenja

  • 5
miško ražnatović Foto: MN Press

Najava da bi hrvatski košarkaški klubovi mogli da napuste Regionalno takmičenje i dalje je aktuelna tema u komšiluku, priča je realna, ali da li je i ostvariva - pokazaće dani i nedelje koje su pred nama.

U svakom slučaju, ponuda Košarkaškog saveza Hrvatske za Cibonu, Split i Zadar da se prebace na drugo takmičenje postoji, navodno im se nudi priključivanje mađarskim i austrijskim klubovima kroz Adria Alpe ligu, te prohodnost u FIBA Ligu šampiona.

Ukoliko se to zaista desi, to će i Hrvatima doneti probleme jer bi mogli da ostanu bez nekih od najtalentovanijih igrača o čijim karijerama brigu vodi srpski košarkaški agent Miodrag Ražnatović. Upravo je on upozorio hrvatske klubove da će učiniti sve da svojim klijentima pronađe bolje mesto za razvoj karijera ako svi istupe iz ABA lige.

- Potpuno je izvesno da ukoliko hrvatski timovi ne budu nastupali u ABA, negu u AA (Alpe Adria) i slično, ja ću dati sve od sebe da moji mladiklijenti odu u sredine i lige, u kojima se mogu razvijati! To je moja obaveza! Takmičeći se u ovim ligama to sigurno ne mogu i ugasiće talenat koji imaju - upozorio je Ražnatović vodeće hrvatske klubove.

Poznato je da je Ražnatovič agent nekolicini talentovanih košarkaša koji trenutno nastupaju za hrvatske timove i jasno je da će i o njegovom upozorenju razmišljati svi klubovi pre nego što donesu konačnu odluku.

O aktuelnoj situaciji i ponudi KS Hrvatske za svoje klubove, za Telegraf je govorio proslavljeni hrvatski košarkaš Dino Rađa.

Video: Zvezda i Partizan nisu više međustepenica za mlade igrače

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majo

    6. maj 2022 | 23:13

    Veliki strucnjak upropastio hiljade dece

  • Ortodox RS

    7. maj 2022 | 06:39

    Isti su kao i ovi nasi Franjevci ako ne pobedjuju i nisu prvi odmah ljutnja i ucene.Tesko je njihove umove razumeti.Ima tu nekih poteskoca.

  • Kalabic

    7. maj 2022 | 00:20

    Zato kosarka I propada,zbog takvih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA