≫ 

Evo zašto Nikola Jokić nije na "fajnal foru" Evrolige u Beogradu: Procurila prva slika sa hipodroma u Subotici

Srpski centar je ovoga puta ipak odabrao da uživa u svojoj "drugoj ljubavi", a to su konjički sportovi

  • 10

 

Nikola Jokić je po završetku NBA sezone i po završetku svog učešća u plej-ofu odlučio da dođe u svoj rodni Sombor i tako "puni baterije" za predstojeće izazove, a ko zna, možda i za predostjeći Evrobasket gde još nije rekao da li će nastupati za Srbiju ili ne. Pored pauze, on je tamo primio i svoju nagradu za MVP-ja NBA lige, ali je stigao i do Subotice, gde se slikao sa poznatim glumcem Sergejem Trifunovićem.

Srbin je uspeo po drugu sezonu uzastopno da osvoji titulu za najkorisnijeg igrača NBA lige, što je malo kome pošlo za rukom, a da samo primanje nagrade bude još legendarnije, pobrinuli su se njegov trener iz Denvera i agent, koji su mu priredili žurku u štali.

Iako se mislilo da će i Jokić biti deo Fajnal fora Evrolige koji se održava u Beogradu, on je ipak odlučio da ostane u svom "kraju", te da tamo nastavi sa zasluženim odmorom posle iscrpljujuće sezone. Sigurno je da mu predstave i zabave ne manjka, s obzirom na to da se našao i u društvu poznatog glumca, koji je godinama glumio u filmovima komedije.

Sergej i Nikola su se slikali pored jednog od konja koji su u vlasništvu upravo srpskog košarkaša, a sve je to i ovekovečeno putem Tviter naloga Sergeja Trifunovića, što možete videti i na početku teksta.

Video: Miško Ražnatović odgovorio na najvažnije pitanje: Da li će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oni

    21. maj 2022 | 18:48

    Zato sto ne zna sta je svoja drzava,patriotizam,dostojanstvo,poziv da ucestvujes u nacionalnom timu i nosis boje svoje zemlje,svog naroda itd itd itd.....

  • Lucifer i Oni

    21. maj 2022 | 19:13

    A sta njega briga za ff za real i efes barsu ili olimpijakos . Igrao je cele godine (radio) bio je daleko od porodice prijatelja jeste culi nekada za odmor ? Covek uziva u zaslozenom odmoru i radi ono sto voli....

  • Lucifer

    21. maj 2022 | 18:51

    On kosarku igra samo zbog love. Brzo ce on zavrsiti karijeru..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA