≫ 

Partizan "pikirao" najboljeg mladog igrača Nemačke, ima najveće šanse da ga dovede!

Justus Holac (21) je jedan od prioriteta crno-belih za jačanje kadra

  • 4
justus holac Foto: MN Press

Uporedo sa pripremama za finale plej-ofa ABA lige u Partizanu se uveliko radi i na slaganju igračkog kadra za narednu sezonu kud god aktuelna bude usmerila crno-bele.

Kako piše nemački portal Abendblat, plejmejker Hamburga Justus Holac (21) nalazi se na listi prioriteta Partizana za ovo leto i kako navodi autor teksta na istom portalu, beogradski klub trenutno zauzima "pol poziciju" da dobije potpis talentovanog organizatora igre. Osim Partizana, za Holaca su zainteresovani i klubovi iz ACB lige.

Holac je član Hamburga, ove sezone je dva puta već igrao protiv Partizana u Evrokupu (3 i 6 poena), a već je debitovao za nemački nacionalni tim.

Holac je visok 191 centimetar, veći deo karijere je proveo u Hamburgu gde je i rođen, a bio je pozajmljen nekoliko sezona niželigaškom Vedelu, da bi u sezoni 2020/21. zablistao u dresu Tauersa.

Za Hamburg je u Evrokupu u proseku po meču igrao 20 minuta i beležio osam poena i četiri asistencije. O kakvom se igraču radi dovoljno jasno govori podatak da je za aktuelnu sezonu proglašen za najboljeg mladog igrača Bundeslige i da se ove godine rijavio na NBA draft.

Video: Ovako je Partizan zgromio Budućnost za finale ABA lige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mickey

    25. maj 2022 | 10:41

    To je taj nabolji trener!!!Nikad nije stvorio igraca.Samo kupuj dok ima para!!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    25. maj 2022 | 10:18

    Оооопасна статистика..Алекса за њега лично Волтерс...или Джони...чек, зар онај албанац Мур не одговара...а мнооого плаћен,ццццц

  • Rupa

    25. maj 2022 | 10:11

    Bez dna. NEXT sezona klub.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA