Tristan pun adrenalina pred derbi sa Zvezdom: "Biće pakao, biće ludilo, tu će biti Zvezdini navijači"

Nekadašnji igrač Reala nada se pobedi u finalu sa crveno-belima

  • 2
KK Partizan - KK Borac Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sutra uveče od 20.00 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" otvaraju finale ABA lige svojom prvom utakmicom. Igraće se pred navijačima crveno-belih i očekuje se da dvorana bude ispunjena do poslednjeg mesta, kakav je obično slučaj.

Veliki susret sa Crvenom zvezdom najavio je i prvotimac Partizana, Tristan Vukčević. Nekadašnji igrač Real Madrida tvrdi da će on i saigrači pokušati da ponove igru iz poslednjeg derbija koji je pripao Partizanu.

- Došli smo na najbitniji deo sezone, igramo protiv Zvezde, biće baš teško, nije lako igrati finale. Daćemo sve od sebe, poslednju utakmicu protiv njih smo dobro igrali, treba da odigramo tako ponovo i da osvojimo titulu.

Svestan da će na tribinama "kuvati", a da će se sam potruditi da da sve od sebe da na kraju sa navijačima Partizana proslavi titulu prvaka.

- Biće pakao, biće ludilo, tu će biti Zvezdini navijači, a to će nam dati energiju, mi hoćemo da pobedimo. Mi čekamo naše navijače, koji su najbolji u Beogradu i na svetu, da daju sve od sebe da pomognu i budu naš šesti igrač na terenu.

Video: Kucanje, pa Žocovo driblanje: Obradovića nije zadivio sjajan potez Tristana Vukčevića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA