≫ 

"Mislim da je neuporedivo važnije da pre svega budeš čovek": Gospodske reči Obradovića na pitanje o prozivkama

Partizan sada mora da dobije tri meča u nizu

  • 19
Željko Obradović Foto: Youtube - Crvena zvezda - Printscreen

Košarkaši Crvene zvezde slavili su i u drugom meču finalne serije ABA lige protiv Partizana (85:81) posle velike drame i utakmice koja je potrajala čitava dva sata i sedam minuta. Tako su došli do tri meč lopte od kojih će naredne dve biti na terenu crveno-belih.

Trener Partizana, Željko Obradović logično nije mogao da bude nimalo zadovoljan dešavanjima na terenu u završnici meča.

- Čestitam Zvezdi na još jednoj pobedi i mojim igračima na izvanrednoj pobedi, igrali smo hrabro, odvažno, do zadnjeg atoma snage i to mi uliva poverenje pred nastavak serije. Ovo je bila drugačija utakmica u odnosu na onu prvu koju smo odigrali.

Dobio je Obradović pitanje oko toga kako se osećao zbog konstantnih prozivki na njegov račun sa tribina, ali ne samo njemu, već i na račun Zorana Savića i igrača. Nije želeo da komentariše situaciju sa kraja kada je Lesor krenuo u obračun sa nekim.

- Ako vratite malo unazad dan kada sam potpisao za Partizan jeste da je jedna od stvari da se stvari relaksiraju. Uvek sam se ponašao prema svima korektno i tako ću nastaviti. To je neuporedivo važnije od svega onoga što je rezultat i utakmica, a to je da budeš čovek. Nemam nikakav drugi komentar. Ja se bavim timom, šta se dešava na parketu, zaista nisam dobro video šta se desilo.

Prokomentarisao je i poslednje sekunde meča, odnosno odluku kada je Lesor namerno promašio poslednje slobodno bacanje.

- To je odluka u dogovoru sa njim, ali ne na način na koji je uradio. Igrač ne može da ide na skok, osim ako mu se odbije lopta u ruke. Nisam nikada analizirao zadnji šut, odbranu, jer postoji 39 ili 50 sekundi da se igra dobro da bi se dobila utakmica. Zadnja lopta je uvek klackalica, nekada pogodiš, nekada ne. Lesoru svaka čast na požrtvovanosti na večerašnjoj utakmici.

Video: Zagorac pogođen u glavu predmetom od strane navijača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dovla

    29. maj 2022 | 22:46

    Ajde,e pa prvo vaspitaj svoje igrece,pa onda nesto pricaj!!

  • gunđalo

    29. maj 2022 | 23:02

    stoka ciganska jednom rečju. Adekvatan nadimak još iz SFRJ

  • Косингас

    30. maj 2022 | 08:17

    "Господин"! Псује као кочијаш током целе утакмице, а судије не смеју да га опомену, а камили дају техничку грешку. Све је, само није господин.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA