≫ 

Haos ispao zbog vinjaka, čoveka iz Zvezde i Žocovog pomoćnika: Evo zašto je došlo do sukoba na kraju derbija

Snimak iz drugog ugla pokazuje šta se tačno dogodilo kod klupe Partizana nakon završene druge utakmice plej-of serije

  • 32
Finale ABA lige, KK Crvena Zvezda - KK Partizan Foto: Nikola Tomić

Mnogo tenzije viđeno je na drugoj utakmici finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Partizana. Sa tribina su mogle da se čuju uvrede na račun trenera Partizana Željka Obradovića, sportskog direktora Zorana Savića, kao i na račun Alekse Avramovića, koji je posebno bio na meti navijača.

Ali, sve je kulminiralo na kraju derbija, kada je delovalo da će konačno da splasnu tenzije.

U momentima dok su se igrači obe ekipe pozdravljali na parketu, kod klupe Partizana je došlo do gužve i komešanja. Usledio je juriš igrača Partizana ka tom delu, a posebno ratoboran bio je Matijas Lesor koga je nekoliko njih moralo da drži, kako ne bi ušao u ozbiljan fizički obračun.

Mnogi su mislili da je haos ispao zbog navijača koji su bili iza klupe Partizana, a koji su sve vreme vređali crno-bele, međutim, snimak iz drugog ugla, kao i fotografije, dokazuju da to nije ispalo na kraju zbog navijača.

Naime, crno-beli su delegatu prijavili da su gađani unučićima vinjaka, a male flašice je do delegata doneo pomoćnik Željka Obradovića Bogdan Karaičić. U tom momentu je Karaičiću prišao čovek koji je u Zvezdi zadužen za poslovanje zvanične prodavnice košarkaškog kluba, Marko Pavlović koji mu je nešto i dobacio. U sve se umešao i tim menadžer Partizana, Dule Karavesović, pa je sve preraslo u verbalnu raspravu, a potom smo videli i scene podno same tribine.

Nakon što je prišao klupi crno-belih, usledio je juriš Partizanovih igrača i gužva, pošto su crno-beli igrači očigledno pomislili da su iza klupe došli navijači koji su hteli da napadnu klupu, pa su odmah svi skočili.

Na sreću, tu su se našli i Zoran Savić i igrači Zvezde, koji su smirili situaciju. Igrači Zvezde su odmah stali ispred rivala iz Partizana i navijača Zvezde koji su se tada dodatno "zapalili", pa je na kraju brzo smirena tenzija bez većih posledica.

Pogledajte i snimak te situacije:

Video: Navijači Zvezde vređali Lesora, on hteo da se bije, crveno-beli igrači smirili situaciju i tenzije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA