≫ 

Pojavio se novi snimak iz Pionira: Evo kako je Kevin Panter upaljačem gađao i provocirao navijače Zvezde

Veoma neprikladno ponašanje američkog košarkaša, koji je i sam igrao u crveno-belim redovima

  • 53
Kevin Panter Foto: Marko Jovanović

Strasti posle drugog meča finalne serije između Zvezde i Partizana se nisu smirile, a nova, treća utakmica, "vreba iza ćoška". Zvezda ima vođstvo od 2:0 i tri meč lopte, zahvaljujući pobedi u drugom meču sa 85:81, gde je čitav meč bio propraćen raznim incidentima.

Povodom čitave utakmice su se najpre oglasili crno-beli, potom i crveno-beli, prvo zbog ponašanja publike, onda i zbog provokacija igrača, da bi se na kraju i jedni i drugi žalili na suđenje. Čak je i ABA liga izdala saopštenje povodom suđenja, dok je odredila i kazne za aktere meča.

Međutim, to nije sve. Na društvenim mrežama, manje od 24 sata pre početka treće utakmice, pojavio se i još jedan snimak, na kom se vidi kako Kevin Panter gađa publiku Zvezde nekakvim predmetom, najverovatnije upaljačem pre samog početka.

Isti igrač je imao i još dva ispada tokom utakmice. On je prvo na zagrevanju pokazao srednji prst navijačima Crvene zvezde, a kasnije je i po izlasku iz hale istom gestikulacijom razjario crveno-bele pristalice u Pioniru.

Osim njega, publiku je provocirao i Matijas Lesor, koji se hvatao za međunožje u jednom trenutku utakmice.

Navijači crveno-belih su na sve to odgovorili i gađanjem raznim predmetima, od kojih su neki čak bili i od stakla, koje je pucalo oko zapisničkog stola.

Video: Navijači Zvezde vređali Lesora, on hteo da se bije, crveno-beli igrači smirili situaciju i tenzije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    31. maj 2022 | 22:37

    Pročitao sam samo naslov, nemam živaca za gluposti i prostrane tekstove. Odakle mu upaljač, pa valjda su njega gađali.

  • Istina boli...

    31. maj 2022 | 22:43

    A odakle upaljač na teren. Znači da su huligani i pre početka meča gađali igrače Partizana. Očigledno da utakmica nije ni smela da počne dok huligane ne izbace iz hale ali izgleda da za režimsku konkubinu važe drugačija pravila.

  • Kole

    31. maj 2022 | 22:37

    Sramota, minimum 2 utakmice suspenzije a bilo bi dobro i MUP da reaguje, decko je mogao da povredi ozbiljno neko dete u publici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA