≫ 

Pogledajte kako su sudije napustile teren u poslednjem minutu meča Partizan - Zvezda

Sve se dešavalo po završetku tajm-auta

  • 12

Treći meč finala ABA lige između Partizana i Crvene zvezde prekinut je na ulasku u 40. minut, pri rezultatu 68:65!

Kevin Panter je pogodio trojku za +3 za crno-bele, Dejan Radonjić je tražio tajm-aut, igrači su se vratili na parket, ali su isti napustile sudije.

Razlog je ubacivanje predmeta na parket od strane navijača Partizana koji su izgleda pogodili Uroša Nikolića, a prilikom njihovog ulaska u tunel stvorila se velika gužva tokom koje se videlo da je Boltauzer dobio udarac u glavu rukom.

Matej Boltauzer, Uroš Nikolić i Milan Nedović su sudijska trojka na ovom meču, dok je delegat Milan Krneta kom je nešto rečeno da unese u zapisnik pre nego što su sudije napustile teren.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Soko

    1. jun 2022 | 23:07

    Dok nije došla demokratija i gej parade javni red i mir su kontrolisala dva policajca i sve je bilo u najboljem redu.Sad su se namnožili bitange i narkomani koje policija nesme ni da legitimiše a kamo li da deluje.STRAŠNO !

  • Berane

    1. jun 2022 | 23:08

    A sta ocekivati od vjecitih gubitnika...

  • BOBA

    1. jun 2022 | 23:06

    Ovo nije sport,ovo je ludilo mozga,sudije prilaze tunelu a navijač preko žandarmerije udara Boltauzera u glavu,Arema se bruka i ne prikazuje to a svaki papirić ubačen od navijača Zvezde su prikazali,sve ovo prave fudbalski navijači na obe strane i treba im zabraniti ulaz u halu,Zvezda je ma ime kazni u evroligi platila ogroman novac,sto budaletina maltretira sve u hali,kamere da ih snime i odmah kod sudije za orekršaje i po džepu njih a ne klub

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA