≫ 

Radonjić: "Sad da vežbamo neki napad ili odbranu na ledu"

Crnogorski stručnjak istakao da je sreća što se niko nije povredio

  • 6

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić apostrofirao je tokom konferencije za medije da su uslovi u trećem meču finala ABA lige protiv Partizana bili specifični!

Najviše zbog toga što je parket bio i te kako klizav, te su sami košarkaši jedva uspevali da hodaju.

- Pa, smatram da je u odnosu na prva dva duela ovaj meč nije bio tog kvaliteta, mislim da su prve dve utakmice bile dobre i bilo je puno toga za analizu. Večeras je sa moje strane to očekivano, jer se došlo u treći meč posle dva teška duela, na sve to, mislim da su bili zbog klizavog parketa bili specifični uslovi za igru za igrače, imali smo svoje šanse da dobijemo meč, okrećemo se sledećem duelu i želimo da odigramo bolje nego danas - rekao je Radonjić i dodao:

- Nadam se da ćemo svi zajedno na terenu imati manje klizav teren, ne pričamo o nekim košarkaškim stvarima, a sada da vežbamo neki napad na ledu možda i odbranu.

- Imali smo situaciju na kraju sa Zagorcem, nadam se da je on dobro, na svu sreću uz uslov da je on dobro, da se niko nije povredio. Mislim da bi svi trebalo da se potrudimo da možemo da izađemo na parket i pokažemo koliko možemo u tom trenutku, pored umora, opterećenja od finala, to utiče na kvalitet igre, a pored toga može da bude i jako opasno.

Podsetimo, meč je u poslednjem trenutku prekinut zato što su navijali Partizana pogodili jednog od sudija koje su odlučile da odu u svlačionicu.

Video: Sudije napustile teren Pionira na minut do kraja: Gađali ih pri izlasku u svlačionicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Циган

    1. jun 2022 | 23:49

    Исплатило се шетање господина Зорана Савића до записничког стола прошлу утакмицу, сад су судије отишле на шамарање у свлачионице, нема шале са ЈСД ПАРТИЗАИ

  • Milos

    2. jun 2022 | 00:44

    Gospodin Dejan Radonjic,idemo da resimo seriju u petak.

  • BOBA

    2. jun 2022 | 00:04

    Nadam se da su svi zadovoljni što nije 3-0, Partizan da uzme novac na četvrtoj tekmi,pukli su ogroman novac a svuda ga izduvali,sudije koje su bili pravi domaćini,Zvezdi svirali svaki drugi faul a Partizanu pomahali slobodnim bacanjima kada iz igre nisu mogli dati koš,samo treću četvrtinu imali ujednačen kriterijum ali su se brzo vratili na početak jer je pretilo da se Zvezda odlepi.Hoće petu tekmu i biće Zvezdi još teže,sviraju za prvu četvrtinu šest puta korake u jednom tri sekunde Zvezdi,postaje presmešno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA