≫ 

Navijači Zvezde žestoko vređali Obradovića, dok je ovaj davao izjavu posle poraza u finalu

Pogrdno su Delije skandirale pored Pionira

  • 80

Iako nisu bili u hali, navijači Crvene zvezde "grmeli" su okolo dvorane Pionir od momenta kada su istu napustili po nalogu sudija!

Pogotovo kada su shvatili da su njihovi miljenici dobili Partizan i odbranili trofej u ABA ligi, te su u tim trenucima krenuli sa gromoglasnim skandiranjima među kojima je bilo i vređanje za trenera crno-belih Željka Obradovića.

Naime, dok je Obradović sedeo i čekao da počne konferencija za medije, navijači Zvezde su pogrdno skandirali "Uzmi Željko naše ku***ne" tokom Žocovog obraćanja novinarima.

Tom prilikom Obradović se dotakao haosa koji je nastao u ovoj finalnoj seriji, istakao je da bi mnogi voleli da ga više ne vide na klupi Partizana, te da ne zna hoće li njegov tim igrati KLS.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jackirska

    7. jun 2022 | 00:41

    Sramota ovsko je vredjati Zeljka. Ni njega ni bilo koga ne treba ovako vredjati. Eee moje Delije, niste ništa sad bolji od njih kad oni vredjaju Čovića. Zato bi trebalo ubuduće na utakmice samo decu do 13 godina pustiti da navijaju, a ne ove nevaspitane kvazi navijače i zvezde i partizana!!

  • baki_cc

    7. jun 2022 | 01:43

    I jedni i drugi su imbecili. Nazivaju sebe navijacima a na utakmicama vise vredjaju protivnike nego sto bodre svoj tim.

  • Kodiaq

    7. jun 2022 | 00:52

    A sta si govorio Jovcicu na finalu kupa to si zaboravio Želimire? Zato covek i nije zeleo da sudi ni jednu utakmicu finala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA