≫ 

Bjelicu žele u Golden Stejtu i sledeće sezone: "Cilj je da zadržimo ceo tim od prošle sezone"

Srpski košarkaš se odlično uklopio u tim Voriorsa

  • 0
Nemanja Bjelica Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa Nemanja Bjelica osvojio je prsten sa svojim timom, a trenutno je slobodan agent i slobodan je u izboru nove sredine. 

Ipak, prema rečima generalnog menadžera Boba Majersa, Bjelica neće napustiti San Francisko.

- Neograničeni slobodni agenti, su van naše kontrole. Nadam se da će nam igrači pružiti šansu svakako da odgovorimo na ponude drugih klubova. Ne moraju, ne duguju nam ništa. Ali, kada stvoriš pobednički tim i dobru hemiju u svlačionici, treba da dobiješ bar šansu da budeš konkurentan. Naš cilj i nada su da probamo da zadržimo ceo tim iz prošle sezone. Svi su bili dobri na svoj način i popunili su sve pozicije koje su nam potrebne. Većina momaka koji su sad slobodni imali su svoje velike trenutke tokom finala, što znači da su nam veoma bitni - izjavio je Majers.

Bjelica je u prethodnoj sezoni bio važan timski igrač u ekipi Stiva Kera i prosečno je beležio 6,1 poen, 4,1 skok i 2,2 asistencije za 16 minuta na parketu. Istakao se i u velikom finalu sjajnom odbranom u direktnim duelima sa Džejsonom Tejtumom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA