Oglasila se Zvezda povodom Radonjića: "Ponudili smo saradnju, krajnji rok za konačan odgovor je 30. juna"

Grčki mediji su javili da bi Radonjić mogao uskoro da sedne na klupu Panatinaikosa

  • 39
Dejan Radonjić Foto: Marko Jovanović

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se povodom mogućeg odlaska trenera Dejana Radonjića i naveo da je dosadašnjem strategu crveno-belih ponuđena saradnja.

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost u cilju sprečavanja svih spekulacija, objavljivanja neistina i 'bombastičnih' i neproverenih naslova da trener Dejan Radonjić ima zvaničnu ponudu za nastavak saradnje - naveo je klub, te u nastavku naveo da brzo očekuje odgovor od strane iskusnog šefa struke.

- Ponuda je rezultat intenzivnih razgovora koje smo vodili tokom sezone, a posebno nakon završetka Superlige Srbije, i radi se o dvogodišnjem nastavku saradnje. Krajnji rok za konačan odgovor Dejana Radonjića na upućenu ponudu očekujemo do 30.06.2022.godine - navedeno je u saopštenju.

Grčki mediji su javili da bi Radonjić mogao uskoro da sedne na klupu Panatinaikosa, a nakon toga podelili informaciju da se crnogorski trener boji da bi i Nikola Kalinić nakon Ostina Holinsa mogao da napusti Mali Kalemegdan.

- O ishodu pregovora blagovremeno ćemo obavestiti javnost - saopšteno je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    27. jun 2022 | 14:07

    Kako god odlučio Dejo hvala ti za sve 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪

  • realno

    27. jun 2022 | 15:01

    Zoc video da ne moze pobediti Radonjica pa radi sve sto je potrebno da bi pobedio Zvezdu. Nije vam cudno kako se pumpaju pare u partizan i drze najbolje igrace vise godina, a Zvezda ne moze nijednog da zadrzi iako su osvojili sve a partizan nista.

  • Дража

    27. jun 2022 | 14:34

    гробарској срећи нема краја, коначно ће МОЖДА да освоје нешто...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA