Jovanović menja Džikića: Budućnost ima dva igrača pod ugovorom, bivši trener Mege stiže da uvede red

Težak posao čeka iskusnog stručnjaka

  • 0
Vladimir Jovanović Foto: MN Press

Ekipa Budućnosti nalazi se u svojevrsnom rasulu po završetku sezone. Mnogi igrači odlučili su da odu iz podgoričkog tima, a doviđenja je rekao i trener Aleksandar Džikić.

Pred Podgoričanima je naporno leto. Očekuje ih nastup u Evrokupu i ABA ligi, gde će želeti da ponovo budu konkurentni i izbore se za mesto u plej-ofu. Prvi korak ka tome su napravili.

Kako piše Telesport, dogovoren je dolazak Vladimira Jovanovića za trenera. On će biti naslednik Džikića i pokušaće da sredi pravi haos, koji kaže da su Podgoričanima na raspolaganju ostala samo dva igrača pod ugovorom.

U pitanju su Igor Drobnjak i Edin Atić, pa je na nekadašnjem treneru Mege i Partizana da sredi sve probleme i da uvede neki red u tim.

Pored ova dva tima, kroz svoju karijeru, Jovanović je vodio Donjeck, Igokeu, Lokomotivu i Šenžen. U Megi je uglavnom radio sa mladim košarkašima i sigurno je da će pokušati da sličan sistem "prenese" i u Podgoricu.

Video: Alimpijević za Telegraf otkrio istinu o pričama da preuzima Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA