≫ 

Panter poručuje iz Las Vegasa: "Ništa nismo osvojili, ali sad želimo na fajnal-for Evrolige"

Šuter crno-belih očekuje mnogo u narednoj sezoni

  • 23
Kevin Panter Foto: Marko Jovanović

Navijači Partizana su ponovo u stanju euforije zbog nadolazeće sezone u kojoj, za razliku od prethodne, čekaju povratak u Evroligu posle devet sezona. klub je u tom smislu već nadogradio tim, stigli su Anđušić, Egzum i Naneli, a prošlsezonska najveća akvizicija Kevin Panter otud očekuje samo najveće rezultate naredne sezone.

Panter je trenutno na odmoru, trenutno prati utakmice Letnje Lige u Las Vegasu, a bio je u lepom društvu - sa grčkom novinarkom Dorom Panteli koja je i uradila kratak intervju sa Amerikancem.

- Očito da prošle sezone nismo ništa osvojili, a to nije bio naš cilj. Cilj od početka bio da se plasiramo u Evroligu što smo i ostvarili. Partizan i ja sa njim sada imamo novu šansu ispred nas, a to je Evroliga, da ostavimo dobar utisak. Ekipa dugo nije igrala Evroligu, devet godina čini mi se.. Ne znam tačno... Ali prošlo je dugo vremena... Moja želja je da budemo kompetitivni, da to radimo na pravi način i da postignemo nešto veliko - kaže Panter za grčke medije.

Bilo je priča da se vraća u NBA, Panter i ima tu opciju u ugovoru, ali ne veruje u takav scenario.

- Da budem iskren, najrealnija opcija je da ću da se vratim u Partizan, NBA je moj izbor broj jedan ali sam srećan što sam u Partizanu, i vratiću se. Volim izazove koji su pred nama ove godine.

Kevin Panter Foto: Marko Jovanović

Kako je igrati pod Željkom obradovićem?

- Opijajajuće je igrati za njega, volim da igram pod njegovom komandom. On je sjajan čovek. Dopada mi se njegov stil. Volim ga i ne bih ga menjao ni za koga drugog. Srećan sam što mi je on trener - sipao je Panter pohvale za Žoca.

Panter je rekao koju i o Olimpijakos, na insistiranje novinarke.

- Bilo je nekoliko dobrih timova prethodne sezone, pratio sam Evroligu. Otišao im je Dorsi ali su sačuvali nukleus ekipe, imaju dobre igrače. Biće sigurno među favoritima za plej-of i za fajnal-for. Imaju mnogo iskustva i biće težak rival.

Koji su vam lični ciljevi naredne godine, glasilo je poslednje pitanje za Pantera.

- Voleo bih da uđemo u plej-of, da odemo na fajnal-for Evrolige i da nastavimo da budemo među najboljim timovima Evrolige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    14. jul 2022 | 10:58

    Niste vi ostvarili plasman u EL nego su vam gradjani Srbije, vecinski navijaci Zvezde, iz svog dzepa kupili to ucesce. Da ste, na primer, bili sedmi u ABA ligi i top 17 u Evrokupu opet bi igrali EL, jer smo vam mi to omogucili.

  • Дража

    14. jul 2022 | 10:46

    Марихуана је легална у америци... Друже, ви се нисте пласирали у ЕЛ, добили сте вајлд кард, а то су небо и земља... Терен је мерило, а тај фајнал фор који помињеш, "свет је леп када сањамо"... 🙈

  • Džoni

    14. jul 2022 | 10:40

    Ovako su počeli i prošle sezone sa osvajanjem Aba lige i Evrokupa, po svim kladionicama favoriti... Pa na kraju nula! Evo sad opet počinju 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA