≫ 

Ovo je "grčka boginja" koja je uradila intervju sa Panterom u Las Vegasu, bila je i mis Mundobasketa

Igrač Partizana se "otvorio" u razgovoru sa Dorom Panteli

  • 1
Dora Panteli Printskrin: Instagram/dora_panteli_

Košarkaš Partizana Kevin Panter trenutno boravi u domovini, u SAD, odakle je poručio da će se najverovatnije vratiti u Beograd i odraditi drugu godinu ugovora sa crvno-belima!

Panter je intervju dao atraktivnoj grškoj novinarki Dori Panteli koja je sa njim razgovarala u Las Vegasu, a kojoj je rekao da mu je cilj da Partizan odvede na fajnal-for.

Kada je u pitanju Dora, radi se o novinarki koja je 2019. bila proglašena za Mis Mundobasketa, dok je nedavno ulepšala i žreb za Eurobasket kada je donela sreću Srbiji.

Dora istovremeno radi za "Novasport" iz Grčke i Evroligu, a poslednjih dana je na novom zadatku i prati Letnju NBA ligu. Tamo je i "upecala" Pantera koji joj je rekao:

- Prošle godine nismo osvojili ništa. Očigledno, to nam nije bio cilj. Ipak, naš krajnji cilj je bio da se plasiramo u Evroligu, što smo i ostvarili. Imamo sada šansu da u Evroligi ostavimo dobar utisak. Mnogo sezona nismo se takmičili u Evroligi, čini mi se devet… Ne znam tačno… Ali bilo je previše. Dugo… Lično bih voleo da budem konkurentan i da to uradim na pravi način i da pokušam da osvojim nešto veliko - jasan je bio Panter.

U nastavku pogledajte i neke Dorine atraktivne fotografije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    14. jul 2022 | 10:53

    Kaze "Cilj nam je bio da ostvarimo plasma u EL, sto smo i uradili" hahahhahaah e stvarno ste... da vas nema trebalo bi vas izmisliti, bar malo da se covek nasmeje ovim glupostima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA