≫ 

Radonjić slaže moćan PAO: Stigli mu Bursin junak i doskorašnji igrač Makabija

Derik Vilijams, Nejt Volters, Marijus Grigonis, sad i Endrju Endrjuz

  • 3
endrju endrjuz Foto: MN Press

Košarkaški klub Panatinaikos slaže kockicu po kockicu za narednu sezonu, izgubio je neke bitne igrače (Nedovića i Papapetrua), ali dovodi jednako dobre i kvalitetne koji mogu da odgovore zahtevima višestrukog prvaka Evrope. Posle potpisa Voltersa, Grigonisa, te produžetka saradnje sa centrom Papajanisom, Atinjani su u svoj roster za narednu sezonu dodali i iskusnog američkog krilnog košarkaša Derika Vilijamsa (31). 

PAO je potrvdio da je potpisao jednogodišnji ugovor sa bivšim igračem brojnih NBA i evroligaških klubova. Vilijams stiže u Panatinaikos posle sezone koju je odigrao u Makabiju. Pre toga je bio u Bajernu, Fenerbahčeu i Valensiji.

Takođe, grčki mediji pišu da su Atinjani završili posao i kada je u pitanju dolazak Amerikanca Endrjua Endjuza (29), momka koji je, kao i čitav tim Burse, minule sezone zablistao u dresu turskog kluba i vodio ga do finala Evrokupa.

Endrjuz je bio jedan od najzaslužnijih za trijumf Alimpijevićevog protiv Partizana minule sezone usred Beograda. Bio je velika želja Dejana Radonjića koja mu je na kraju i ispunjena i to tek pošto je Panatinaikos pristao da ispuni finansijske zahteve igraču koji isprva nije bio zadovoljan prvobitnom ponudom "Zelenih".

Video: Ne grickaj nokte, mali: Radonjićev pomoćnik tokom tajm-auta opomenuo Ivanovića i nasmejao sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    15. jul 2022 | 20:28

    Dzaba sve, kada im je kapiten, Papapetru otisao🖤🤍

  • Sve ludo

    16. jul 2022 | 11:01

    Radonja skida sve ono sto je do juce razgovarao sa Covicem oko pojaca ja Zvezde. Sta reci?

  • Boske

    15. jul 2022 | 21:02

    Kod covketa oko 10 kola

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA