≫ 

Delije i Grobari "dele" slike Petruševa kao klinca, onako kako njima odgovara

Partizanovci u prvi plan ističu davnu fotografiju Petruševa u crno-belom dresu, a druga strana potencira tinejdžersko doba novog pojačanja i njegove juniorske dane u crveno-belom

  • 30
Filip Petrušev

Foto: Facebook/Filip Petrušev, Instagram/filip3petrusev

Košarkaški klub Crvena zvezda prilično je uzdrmao još jednim potpisom o kojem se priča. Novi igrač šampiona Srbije i ABA lige je centar reprezentacije naše zemlje Filip Petrušev čiji je dolazak veliki plus za reket crveno-belih.

Tako je konačno stavljena tačka na sledeću destinaciju u karijeri ovog momka koji je od odlaska iz Mege najmanje igrao košarku, gotovo je "nestao" u Efesu, ali je sada ponovo dobio priliku na velikoj sceni, sa daleko bitnijom ulogom, time i velikim očekivanjima.

Poznato je da se do konačne odluke Petrušev potajno očekivao i u taboru večitog rivala Partizana (svojevremeno ga zvao Ostoja Mijailović), navijači crno-belih su i na osnovu nekih fotografija i poruka košarkaša gajili nadu da će izabrati baš njihovu stranu, čekali su epilog. Naime, u pitanju je fotografija koju je svojevremeno i sam podelio Petrušev na društvenim mrežama - on kao mali u dresu Partizana.

Filip Petrušev

Foto: Instagram/filip3petrusev

 

Tu fotografiju je upravo sam obnarodovao dok je bio u Megi, neposredno po završetku zapaljivog derbija sa Partizanom gde je ulazio u konflikt sa protivničkim igračima, i baš tom fotografijom je želeo da smiri strasti uz poruku "nikad protiv Partizana", jer se našao na udaru navijača.

Ta ista fotografija Petruševa u crno-belom dresu ponovo je aktuelizovana, sada kao "najjači adut" u rukama navijača crno-belih da prozivaju košarkaša zbog njegove "izdaje" boja i kluba. Partizanovi fanovi su, ipak, zaboravili da podele jednako dostupnu fotografiju Petruševa kao već odraslog dečaka u košarkaškom dresu Zvezde za koju je tada nastupao kao junior i očito tada bio navijački opredeljen. Kao i u slučaju partizanovaca i njihovog potenciranja starije slike, navijačima Zvezde je ova novijeg datuma čvrst dokaz da je Petrušev njihov. Konačno, sa potpisom za Zvezdu to je i dokazao, a stare slike i dokazi vernosti jedima ili drugima će se i dalje "šerovati" - onako kako kome odgovara u datom momentu.

Video: Petrušev o Zvezdi i Partizanu, reprezentaciji: Igraću tamo gde budem imao minute

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raca

    19. jul 2022 | 22:36

    Čović je bog, možete samo da ga mrzite🤣

  • Miloš

    19. jul 2022 | 22:00

    Bitno da je sad na pravoj strani.Bravo za Filipa sto je pored miliona odabrao razvoj i karijeru plus trofeje,srecno majstore.

  • coach

    19. jul 2022 | 21:30

    Bitno je da je sada ovde :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA