≫ 

Vlasnik Dalasa o Dončiću u hvalospevima: "Ne postoji bolji igrač u NBA ligi, a on će biti i još spremniji"

- Toliko je dobar, a ovog leta će i dodati neke stvari u svoj repertoar, vratiće se još bolji - rekao je Mark Kjuban u jednom podkastu

  • 1
Boban Marjanović Foto. AP/Tanjug

Luka Dončić od trenutka kada je zagazio na NBA parkete je pokazao da se radi o velikom igraču i pretendentu da postane jedan od najbolljih, ako ne i najbolji igrač ikada. Vlasnik njegovog Dalasa je očigledno pogodio sjajnom sa njegovim izborom na draftu, a sada je iskoristio i priliku da ga ponovo nahvali.

Mark Kjuban, vlasnik Dalas Maveriksa, istakao je da je Luka Dončić trenutno najbolji igrač u ligi i da ne postoji niko ko bi mogao s njim da se meri, pogotovo posle prethodne sezone kada je Luka vodio Dalas do finala Zapadne konferencije.

Maveriksi su poraženi sa 4:1 od kasnijih šampiona Golden Stejt Voriorsa, a Slovenac je prosečno beležio 28,4 poena, 9,1 skok i 8,7 asistencija.

- Dončić je najbolji ili u top 2 igrača u ligi. Toliko je dobar, a ovog leta će i dodati neke stvari u svoj repertoar, vratiće se još bolji - izjavio je Kjuban u podkastu Full send.

Vlasnik Dalasa pohvalio je i Dončićeve kvalitete van terena.

- Sjajan je. On je običan opušteni 23-godišnjak. Ima devojku, voli da bude s društvom, da igra igrice i da gleda košarku - izjavio je Kjuban.

Luka Dončić predvodiće Sloveniju na predstojećem Evrobasketu (od 1. do 18. septembra).

Aktuelni prvak Evrope takmičiće se u B grupi u Kelnu sa domaćinom Nemačkom, Mađarskom, BiH, Litvanijom i Francuskom.

Video: DJ Šek na žurci u Hrvatskoj objasnio Luki Dončiću kako da šutira na koš

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA