Komentari

 • majka

  sklanja igrace koji nisu od miska raznatovica. mafija

  4
  0

  Podelite komentar

 • Km

  Pesic ce da bude grobar nase reprezentacije, zobzirom da je oronula i da se bori za zadnji dah mislite da ce je jedan oronuli trener zastarelog shvatanja kosarke vratiti u zivot. Vara se svako ko misli da i sa vrhunskim igracima a sa polovnim trenerom mozemo da budemo zapazeni.

  9
  3

  Podelite komentar

 • Jule

  Postujem Teodosica i kao igraca i kao coveka koji se uvek odazivao reprezentaciji. Ali realnost je da nije u kondiciji i formi vec duze vreme, nije mogao da prodje (nadam se teske pripreme) selektora Pesica i to je to. Ne moze se fizicki nepripremljen na Adetokumba, Gobera, Batuma i ostale zveri koje ce biti na evropskom. To je realnost a Teodosicu i ja zahvaljujem i zelim mu sve najlepse u zivotu.

  11
  10

  Podelite komentar

 • NekoKo

  Ali sin Svetislava Pešića nije tu nikada bio. Oštrenje sujetnih i senilnih tipova na izrazitom patrioti, našem Valjevcu koji je uzgred jedan od najboljih igrača u Evropi, koji je dve godine za redom bio najbolji u Evro kupu, pre par meseci je bio MVP finala Evro kupa, je uriniranje i defekovanje po Srbiji i srpskoj košarci. U Nemačku pa tamo neka izbacuje najbolje.

  11
  2

  Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima