≫ 

"Ostaće pesma i uspomena na Tea kapitena": Braća Rokvić pesmom pokazala šta misle o odluci Svetislava Pešića

Oni su iskoristili odmor da pokažu svoj stav, dok je pored njih bio i Filip Marković

  • 13

Odluka Svetislava Pešića da precrta sa spiska Miloša Teodosića samo 10 dana nakon početka priprema i dalje je ostala velika zagonetka za skoro čitavu Srbiju, kako košarkašku, tako i one ljude koji i nemaju previše veze sa košarkom. Posle bivših selektora, kao i igrača, oglasili su se i pevači, Marko i Nikola Rokvić koji su otpevali pesmu posvećenu Milošu Teodosiću.

Mnogi košarkaši, kako bivši saigrači, tako i aktuelni reprezentativci su iskazali svoj stavi povodom odluke da se sa spiska izostavi Miloš Teodosić. Koliki je odjek imala ta odluka govori i činjenica da su se javili i mnogi ljudi koji nemaju veze sa košarkom. Pevači Marko i Nikola Rokvić su na odmoru, a pored bazena su odlučili da popularni hit Šekija Turkovića - "Poslednji boem", prepevaju i izmene tekst kako bi dočarali značaj "Tea kapitena".

Pored Marka i Nikole Rokvića, sa njima se nalazio i Filip Marković, brat bivšeg fudbalera Partizana, Lazara, koji su svi zajedno zapevali.

- Ostaće pesma i uspomena, na Tea kapitena - pevali su oni, a taj video možete pogledati na početku teksta.

Video: Nikad nisu igrali za Partizan i Zvezdu: Najbolji srpski košarkaši van večitih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hulk

    9. avgust 2022 | 17:55

    Šta su braća Rokvić kao selektori reprezentacije osvojili pa su kompetentni da sude kolegi Pešiću. Njemu se možda ne sviđa kako oni pevaju ali nikada ga nisam čuo da im deli savete.

  • JO

    9. avgust 2022 | 17:56

    Pravda za Pešića.

  • Johan

    9. avgust 2022 | 18:24

    Ko ne sluša Generala na vojni sud smesta,Pešić je u ovom slučaju General tako da on odlučuje i njegova je zadnja a posle bitke sudićemo i njemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA