≫ 

Saopštenje Delija zbog dolaska Raduljice: "Sad nećemo praviti problem, ali uvodimo pravilo iz fudbala"

Crveno-bele pristalice ne žele da se slične situacije više ponavljaju

  • 38
Miroslav Raduljica, Miloš Teodosić Foto: MN Press

Najvatreniji navijači Crvene zvezde, popularne Delije, oglasili su se povodom dolaska Miroslava Raduljice, kao bivšeg člana Partizana, u klub!

Raduljica je u sredu potpidao ugovor sa crveno-belima na dve godine, a Delije ističu da neće praviti probleme. Međutim, napominju da je ovo poslednji put da neki bivši igrač crno-belih obuče crveno-beli dres.

- Ugovor sa našim košarkaškim klubom potpisao je Miroslav Raduljica. On je, između ostalog, i bivši košarkaš Partizana. Kao što je poznato, u fudbalu smo pre sad već dosta godina uveli pravilo da igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana nisu dobrodošli u naš klub - stoji u saopštenju i dodaje se:

Delije Sever Foto: Delije Sever

- Za ostale sportove, pa i košarku, neretko svo imali više razumevanja, jer su takve situacije bil učestale i fond sportista je daleko manji. Obavili smo razgovor sa upravom kluba i dogovorili da nećemo praviti problem pri dolasku Raduljice, ali smo tražili da pravilo iz fudbala postane pravilo i za košarku.

- Napravljen je dogovor i ubuduće igrači  koji su igrali za seniorski tim Partizana neće biti dovođeni u naš klub (ovo se odnosi na domaće igrače koji mogu da razumeju naše rivalstvo. a za potencijalne strance ćemo ići od slučaja do slučaja).

Video: Zvezda predstavila tim za novu sezonu: Veseli Bentil držao uši i udarao dandare saigračima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cv

    29. septembar 2022 | 13:42

    Ko ste vi i šta ste da se pitate nešto?

  • 31230

    29. septembar 2022 | 13:47

    njihov poso je da navijaju..a da, bojkotuju ABA..zasto se onda uopste pitaju?

  • Uros

    29. septembar 2022 | 14:02

    A sta je sa Dangubićem koji je deklarisani partizanovac!? Izginuo je za Zvezdu dok je igrao... Ljudi su profesionalci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA