≫ 

Igrač Panatinaikosa spavao na metalnoj klupi u Beogradu, pa narednog dana igrao protiv Zvezde

Neverovatna noć za nekadašnjeg NBA asa

  • 1
Derik Vilijams Printskrin: Instagram/dwxxiii

Nesvakidašnja scena viđena je prilikom gostovanja Panatinaikosa protiv Crvene zvezde u sklopu 2. kola Evrolige, kada jednom igraču grčkog tima nije dozvoljeno da uđe u Srbiju!

U pitanju je nekadašnji NBA košarkaš Derik Vilijams koji je imao neispravne pute isprave, te mu nije dozvoljen izlazak sa aerodroma. Morao je da prenoći i na dan utakmice je dobio potrebnu dokumentaciju koju mu je iz Atine doneo jedan član uprave kluba.

Uprkos tome što je imao "tešku noć" u kojoj praktično nije ni spavao, Vilijams je u pobedi nad Zvezdom od 77:75 imao osam poena i šest skokova, a posle utakmice oglasio se na Instagramu vezano za celu situaciju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Derrick Williams (@dwxxiii)

- Velika pobeda u Beogradu, velika timska pobeda. Ali, da vam objasnim ukratko šta se meni desilo prethodne noći. Stigli smo oko četiri popodne avionom i ispostavilo se da nešto nije kako treba sa mojim pasošem. Ostao sam na aerodromu do 6.30 ujutru, spavao sam samo jedan sat. Spavao sam pritom na metalnoj klupi, ako ćete to uopšte nazvati snom. Ipak, zahvalio bih se saigračima koji su mi slali poruke i zvali, želeći da se uvere da sam dobro. Duga je bila noć, a dugačak i dan, no sve se dešava sa razlogom. Zato sam i objavio onaj znak za mir juče, jer treba ostati pozitivan i u negativnim situacijama. Još jednom, velika pobeda, idemo po sledeću - napisao je Vilijams.

Video: Radonjić odušvljen dočekom Delija u Pioniru: Ova atmosfera je fenomenalna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    14. oktobar 2022 | 19:40

    MOGAO si ZA 15-20 EURA DA KORISTIŠ POVOLJNOSTI AERODROMA DA SI PUTOVAO ER SRBIJOM.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA