Lebron u belom odelu stigao na meč, pa zamalo tripl-dablom nije otvorio svoju 20. NBA sezonu

Lejekrsi su, ipak, poraženi od Golden Stejta

  • 0

Košarkaši Golden Stejta pokazali su da su zasluženo aktuelni NBA šampioni, jer su na otvaranju nove sezone dobili Los Anđeles Lejkerse rezultatom 123:109!

Ratnici su imali +7 na poluvremenu, d  bi u trećoj deonici rešili pitanje pobednika kada su otišli na +20. Blistao je Stefon Kari sa 33 poena, sedam asistencija i šest skokova.

Endrju Vigins je dodao 20, dva manje je ubacio Klej Tompson, dok je Džordan Pul sa 12 jedini još bio dvocifren. Pamtiće se i ona njegova "stepbek" trojka preko Lebrona Džejmsa.

Kada je u pitanju pomenuti Džejms, malo mu je falilo da na ulasku u svoju 20. NBA sezonu ostvari tripl-dabl učinak. Doduše, na kraju je ušao u minus kada je u pitanju indeks korisnosti.

Lebron je na terenu proveo nešto više od 35 minuta i za to vreme je imao učinak od 31 poena, 14 skokova i osam asistencija, a vredi pomenuti da je na utakmicu stigao u belom odelu.

Gledajući ostale košarkaše Lejkersa, Entoni Dejvis se istakao sa 27 poena. Rasel Vestbruk je ubacio 19 poena i imao je 11 skokova, dok je Kendrik Nan zabeležio 13.

Kao i šampion, tako je i vicešampion Boston slavio na svojoj premijeri protiv Filadelfije - uz sjajnu partiju Tejtuma i Brauna koji su ušli u istoriju NBA lige.

Video: Šta je to Lebron šapnuo Jokiću posle rasturanja Lejkersa, srpski centar se samo nasmejao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA