≫ 

Jovanović posle 4. poraza u Evroligi: "Igrači nisu zaslužili da od Reala izgube 16 razlike"

Crveno-beli su imali težak zadatak u Madridu

  • 47
KK Crvena zvezda - KK Budućnost Foto: ATA Images

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su novi poraz u Evorligi, a ovoga puta je, u Madridu, bolji bio Real 72:56

Posle četvrtog uzastopnog poraza, trener crveno-belih Vladimir Jovanović je istakao

- Težak period je iza nas. Ali, tek je početak sezone. Imamo još 55 utakmica. Nema razloga da patimo previše. Imali smo težak raspored u prva četriri kola. Mekano smo krenuli u ovaj meč i to je bio ključ Imali smo priliku da se vratimo, ali nismo. Žao mi je mojih igrača jer nisu zaslužili da izgube ovaj meč sa 16 razlike.

- Moramo da se fokusiramo na male detalje. Uvek sam ponosan na njih, ali moramo da promenimo neke male detalje - rekao je Vladimir Jovanović - istakao je trener Zvezde Vladimir Jovanović posle meča.

Video: Trener Zvezde objašnjavao novinarima što nije igrao Mitrović i kakav je problem sa bekovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realno

    21. oktobar 2022 | 23:16

    Pa izgubili smo 16 razlike zbog tebe ne zbog igraca. Na -2 si izvadio Vildozu i Bentila i ubacio Lazica i Lazarevica...ubacio si nas u kontra ritam nismo dali kos 5min zbog tvoje odluke. Otkaz momentalno

  • 5

    21. oktobar 2022 | 23:29

    POGLEDAJ PETORKU SA KOJOM SI UŠAO U MEČ. IGRAJU TI RETARDIRANI MITROVIĆ,RADULJICA,MARKOVIĆ,LAZAREVIĆ,LAZIĆ.REAL SE ODLEPIO NA 15-16 RAZLIKE I VEĆ TADA JE BIO KRAJ.VILDOZA UĐE I STIGNEMO IH,TI U IGRU VRAĆAŠ RETARDE MITROVIĆA,IVANOVIĆA,LAZIĆA,LAZAREVIĆA...IMAŠ LI TI ČOVEČE GRAM MOZGA ? GUBI SE IZ ZVEZDE ODMAH VEČERAS.

  • cigani gospoda

    21. oktobar 2022 | 23:17

    Ово нико није очекивао да ћемо добити, али када ти се Реал већ нуди, такозвани тренер Јовановић избацује Бентила и Вилдозу, играче који покрећу екипу, затим седам напада не можемо да поентирамо он човек вероватно није чуо да постоји опција тајмаут

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA