≫ 

"Zvezda može da ugrozi svaki tim u Evroligi": Musa pun pohvala za crveno-bele posle borbe u Madridu

BiH reprezentativac video veliki potencijal u redovima Beograđana

  • 8
dzanan musa Foto: youtube/Euroleague

Košarkaši Reala porazili su Zvezdu u 4. kolu Evorlige, naneli joj i četvrti poraz, ali jedna od boljih u timu Madriđana Džanan Musa smatra da su crveno-beli ozbiljan i takmičarski konkurentan tim u svakom pogledu.

Musa je sa 13 poena doprineo trijumfu Reala koji naredno kolo čeka sa tri pobede i porazom.

- Znate šta, ovo je bila jako bitna utakmica za nas, mislim da je ovo neka prekretnica u svemu, jer dve utakmice koje su bile jako blizu u protekla dva meča smo izgubili. Zvezda je odigrala neverovatno i defanzivno i ofanzivno, mislim da imaju dosta potencijala da ugroze svakog u ovoj Evroligi. Mi smo znali da će to biti tako, ali da će biti ovako nismo znali. Rezultat na kraju je malo i nerealan kako su stvari zapravo izgledale na terenu. Mi smo zapravo pet minuta pre kraja meča imali samo pet razlike, tako da, šta da kažem, jako bitna pobeda za nas - rekao je Musa u kamere Sport kluba.

Na konstataciju da je Real, ipak, kontolisao utakmicu sve vreme, bivši igrač Cedevite je rekao:

- Da, tako je, ono što je nama bilo bitno, što nam je trener zacrtao da obavimo, to smo i obavili na kraju, i pobeda je došla.

O potencijalu Zvezde je govorio potom malo detaljnije

- Jako, jako brzo igraju, ubrzali su dosta igru sa Vildozom, i kad Nedović dođe, biće to još jedna nova dimenzija... Ono što poseduju pod košem sa Bentilom i sa Hasanom Martinom, pa svi ostali igrači, a tu je Dobrić koji, na našu sreću, nije odigrao utakmicu kakvu on zna da odigra. A da je odigrao mislim da bi utakmcia bila još neizvesnija. Ono što i Zvezda i Partizan imaju je domaći teren koji je jako teško pokoriti. Mi ćemo se nadati i truditi se da ono što smo uradili ovde, da ponovimo i u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Puritanac

    22. oktobar 2022 | 01:09

    Mogu da ugroze svakog, ako uzmu motke u ruke

  • fenjer brigada

    22. oktobar 2022 | 09:14

    Tesko ce ova fenjer brigara bilo koga da ugrozi bez sudija.klub koji nauci na lazne titule nikad nije imao igru ni dobre igrace kao i navijace.bruka su srbije i kao takvi bolje da ne izlaze iz beograda da nas vise ne sramote

  • misa

    22. oktobar 2022 | 00:23

    Teraju segu sa našim timovima partizan do duše da je imao inteligentne igrače upisao ne još dve pobede ali nema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA