≫ 

Srpski sukob usred Turske: Micić isključen posle prepirke sa trenerom Burse Alimpijevićem

Domaći su odneli veliku pobedu,a meč je obeležio i ovaj momenat

  • 3
vasilije micić Foto: Twitter/euroleaguetime1

Veliku pobedu izvojevali su košarkaši Burse u nedelju uveče, pobedili su aktuelnog prvaka Evrope Anadolu Efes između ostalog i zbog činjenice da je najbolji igrač gostiju Vasilije Micić poslednje minute meča proveo van terena.

Vasa je, naime, isključen zbog prepirke sa trenerom domaćeg tima, sunarodnikom, Dušanom Alimpijevićem!

Pogledajte i kako je došlo do razmene reči Alimpijevića i Micića, posle koje je reprezentativac Srbije morao da napusti teren, vidno nezadovoljan što su ga arbitri udaljili sa meča i to u momentima dok njegov tim gubi.

Prema onome što se može videti na snimku, Alimpijević je, čini se, nešto prigovorio sekund pošto je sudija svirao faul nad Micićem, koji je, čuvši trenera protivničkog tima, a bio mu je blizu, odreagovao. Došlo je do prepirke, Alimpijević je i gestikulacijom rukom imao nešto da pooruči Miciću, a ovaj nije posustajao, pa su sudije morale da reše ovu situaciju i to tako što su udaljili našeg košarkaša iz igre.

Verujemo da je sve ovo bilo u žaru borbe, da loše krvi nema, te da su se dvojica sunarodnika posle meča ohladila i napustila poprište bitke u dobrim odnosima.

Video: Micić: Ne znam šta se desilo, kao da je energija pala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA