≫ 

Srpske teniserke napredovale na WTA listi: Krunićeva se vratila među najboljih 100

Olga Danilović je napredovala 4 mesta

  • 0
Aleksandra Krunić Foto: MN Press

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić napredovala je za četiri mesta na najnovijoj WTA listi i sada je 97. igračica sveta sa 616 bodova.

Krunićeva je već mesec dana van terena zbog teške povrede kolena. Našu teniserku očekuje višemesečna pauza zbog povrede.

Olga Danilović je takođe napredovala četiri mesta. Ona sada zauzima 146. poziciju sa 425 bodova, dok je Natalija Stevanović napravila jedan korak unazad i trenutno je 198. teniserka sveta sa 336 poena.

Poljakinja Iga Švjontek i dalje ubedljivo drži prvo mesto na WTA listi sa 10.335 bodova, druga je Uns Džabir iz Tunisa (4.555), dok je Amerikanka Džesika Pegula napravila napredak za dva mesta i sada je treća teniserka sveta sa 4.316 poena.

Potom slede Amerikanka Koko Gof, Grkinja Marija Sakari, Francuskinja Karolin Garsija, Beloruskinja Arina Sabalenka, Ruskinje Darija Kasatkina i Veronika Kudermetova i Rumunka Simona Halep.

Naredna WTA lista biće objavljena za nedelju dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA