≫ 

Ivanović optimista pred Bajern: "Imamo imperativ prve pobede u Evroligi"

Nemanja Nedović bi trebalo da igra na ovom meču

  • 3
Nikola Ivanović Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće u petak u 19.00 Bajern u petom kolu Evrolige, a u duel u dvorani "Aleksandar Nikolić" obe ekipe ulaze sa skorom 0-4 i jedine su bez pobede u elitnom takmičenju.

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Ivanović izjavio je uoči sutrašnjeg meča da on i njegovi saigrači imaju imperativ da zabeleže prvu pobedu u elitnom takmičenju.

- Znamo kakav nam je skor u Evroligi i da nije krenulo kako treba. Ova utakmica protiv Bajerna je pod imperativom, igramo je pred našim navijačima, i imamo odgovornost i obavezu da damo sve od sebe, odigramo dobro i uzmemo prvu pobedu u Evroligi. Pobede su ono što se broji, bilo je i pozitivnih stvari u prethodnim mečevima, svesni smo da ova ekipa može dosta, treniramo jako, ali moramo da odigramo kako treba ovu utakmicu - izjavio je Ivanović za zvanični sajt KK Crvena zvezda.

Crnogorski plejmejker smatra da će šampion Srbije mnogo dobiti kada u ekipi zajedno budu novo pojačanje Luka Vildoza i Nemanja Nedović, koji je blizu opravka od povrede.

- Došao nam je Luka Vildoza i pokazao da je vrhunski igrač, očekujemo da nam se priključi Nedović, sa njima dvojicom ekipa dobija mnogo. Prošao je period uvođenja i privikavanja u ekipi, sada je vreme da se dešavaju dobre stvari na terenu - zaključio je Ivanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    27. oktobar 2022 | 20:28

    На основу чега се заснива тај оптимизам!? Никад лошији тим , ни тренера нисмо имали у последње време!

  • Dule

    27. oktobar 2022 | 18:15

    i minus 10 koseva cemo slaviti kao pobjedu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA