≫ 

Trojke, blokade, finte: Pokuševski igrao kao u parkiću iza zgrade, lupio strašnu rampu prvom "piku"

Najbolju partiju sezone naš košarkaš garnirao sa nekoliko atraktivnih poteza

  • 0
aleksej pokuševski blokada Foto: youtube/nba screen

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski, iako i dalje vrlo mlad i golobrad, nije više samo budućnost Oklahome, on je sadašnjost ekipe i vrlo bitan šraf što je pokazao i noćašnji meč sa Orlandom.

Poku je bio jedan od boljih na terenu, drugi strelac tima sa 16 poena uz odlične druge statističke brojke, upisao je i 9 skokova, 3 blokade i 2 ukradene lopte, a najbolju partiju dosadašnjeg dela je začinio sa nekoliko poteza koji su digli navijače na noge.

Dominirao je Srbin u reketu i van njega, fintirao, pogađao trojke, ubacivao sa poludistance, pod košem se lepo snalazio, no nije samo napadački doprineo - to najbolje zna prvi "ruki" sa minulog drafta Paolo Bankero.

Italijan je u jednoj situaciji probao da fintama dođe do poena, delovalo je da ima prolaz, međutim usledila je autoritativna rampa Srbina čije su duge ruke onemogućile Italijana da uopšte vidi koš, a kamoli da poentira. Srbin je spremno dočekao ovaj pokušaj protivnika, na oduševljenje navijača.

Pogledajte i sami najbolje poteze našeg košarkaša sa meča protiv Orlanda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA