Šmekerski potez navijača Zvezde posle poraza od Zadra: Gosti iz Hrvatske ispraćeni aplauzom iz hale

Kako je istakao trener Zadra, zbog ovoga se voli košarka

  • 15
KK Zadar, Crvena zvezda Printskrin: Twitter / ABA_League

Košarkaši Crvene zvezde su pretrpeli šokantan poraz u 6. kolu ABA ligde, gde je od njih u Pioniru bila bolja ekipa Zadra sa 98:96, čime su načinili i najveće iznenađenje u dosadašnjem toku šampionata, iako nisu mogli da računaju na svog najboljeg igrača Luku Božića.

Igrali su Zadrani bez najboljeg, ali ih to nije sputalo da odnesu veoma veliku pobedu protiv jednog Evroligaša pred publikom u Pioniru.

Kolika je vleičina ove pobede govore i scene sa samog kraja meča, gde je ekipu Zadra sa terena ispratila salva aplauza sa tribina, gde su navijači pozdravljali ovaj podvig. Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Video: Ovako je Zvezda poražena od Zadra u ABA ligi: Najbolji potezi sa meča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    8. novembar 2022 | 06:05

    Obicno drmaju koseve i bacaju mokracu

  • Spasitelj

    8. novembar 2022 | 00:45

    Ja sam još na samom početku, posle konačnog sastavljenog rostera Zvezde, i još gore dovođenjem trenera, zbog kog Cibona (koji je on tada vodio), zamalo nije ispala iz ABA lige, i čim su ga sklonili, izbegli zonu ispadanja, posle pripremnih utakmica, posle jedva dobijene utakmice protiv novajlije MZT iz Skoplja, posle zamalo šokantnog poraza od FMP-a, posle izgubljene utakmice u Evroligi od Panataneikosa, kada smo na minut i nešto imali 5 poena prednosti i loptu, rekao da ćemo ove sezone dotaći dno dna u svim takmičenjima. I evo obistinilo se. Plašim se da je ovo samo tek početak kraja.

  • Rm

    8. novembar 2022 | 00:51

    Kad poraste bice partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA