"Na kraju nismo dali sve od sebe, znači mi što mi Željko daje minute": Tristan ukratko sumirao poraz u Pireju

Mladi igrač je odigrao sasvim solidno, ali je crno-beli tim doživeo težak poraz

  • 5
KK Partizan, Media Day, Tristan Vukčević Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Partizana poraženi su od Olimpijakosa u Pireju u utakmici 7. kola Evrolige u vrlo desetkovanom sastavu u kojem su nastupili zbog brojnih povreda i odsustava zbog nastupa u nacionalnom timu Srbije - 87:58.

Iako danas nije upisao nijedan poen, mladi Tristan Vukčević je svoje prisustvo na terenu opravdao naročito energičnom odbranom koja je u jednom momentu vratila Partizan na samo tri poena zaostatka. On je u razgovoru za Sport Klub posle utakmice ispred svlačionice istakao kako tim na kraju nije dao sve od sebe.

- U početku nismo dobro igrali, posle pet do deset minuta smo počeli da igramo jače i uveli meč u već ritam. Na kraju nismo dali sve od sebe. Mislim da smo mogli da igramo još jače, što je intenzitet kojim treba da igramo svaku utakmicu - rekao je mladi Tristan za Sport Klub.

Kaže da mu mnogo znači to što ga Željko sve češće baca u vatru, naročito u Evroligi.

- Znači mi puno, pogotovo u Evroligi, to je najbolja liga u Evropi. Znači mi što mi Željko daje minute, zaista je lep osećaj - dodao je Vukčević za Sport Klub.

Video: Za mene to nije pritisak, možemo u Top 8 Evrolige: Tristan Vukčević zapalio Grobare

(Telegraf.rs / Sport Klub)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA