Da li je Igor Rakočević ovom izjavom najavio novog trenera Crvene zvezde?

Ovo bi moglo dosta da znači

  • 4
Igor Rakočević Foto: Marko Jovanović

Košarkaški klub Crvena zvezda je odlučio da ovog podneva i sporazumno raskine ugovor sa trenerom Vladimirom Jovanovićem, dok je bivši igrač kluba, Igor Rakočević, objavom na Tviteru najavio i novo trenersko ime!

Naime, Igor Rakočević je košarkaš koji je svoju karijeru završio u Crvenoj zvezdi i neko ko važi za igrača koji je miljenik Delija, a i ko je konstantno, iako u penziji, ostao uz klub. On je putem Tvitera poslao jednu poruku, gde je manje-više otkrio ko će biti novi trener, a to je Duško Ivanović, iako još nema zvanične potvrde kluba.

- Duško Ivanović.  Veliki radnik, častan i pošten velikan u košarkaskoj struci. Trener koji je osvojio mnogo velikih trofeja, i kod kojeg su mnogi igrači igrali svoju najbolju košarku. Jedan sam od njih - napisao je Rakočević.

Duško Ivanović je i na startu sezone pominjan kao opcija za trenera Crvene zvezde, ali je tada na mesto šefa struke postavljen Vladimir Jovanović, koji je postao bivši zbog loših rezultata na startu sezone.

Klub još nije potvrdio dolazak novog trenera, ali po košarkaškim krugovima se spekuliše da se radi o Dušku Ivanoviću, što se preneli i brojni inostrani mediji.

Video: Igor Rakočević o Zvezdi, reprezentaciji, Jokiću i Teodosiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasomon

    13. novembar 2022 | 17:11

    Bravo Igore, bravo Dusko!

  • Rade

    13. novembar 2022 | 20:05

    Treba njima takav posto ekipa deluje nespremna. Sta bi oni da zaradjuju velike plate i da ne treniraju zato su tako malo malo pa povredjeni. Kad si spreman retko kad ces biti povredjen. Treba nama cvrsta ruka nadam se da ce sa Duskom to biti

  • Dejan Novaković

    13. novembar 2022 | 20:49

    Sa ovim trenerom Zvezda se raspada, druga su vremena kada je igrao Rakočevic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA