≫ 

Ataman isprozivao i Željka Obradovića: "Pitajte njega zašto Grcima nije dao Papapetrua, pitajte i Partizan"

Turski stručnjak se ne smiruje nakon poraza koji je njegovu reprezentaciju odvojio od Svetskog prvenstva

  • 6

Košarkaška reprezentacija Srbije je upisala veoma važnu pobedu protiv Turske u Pioniru 77:76, čime su napravili možda i ključni korak ka plasmanu na Svetsko prvenstvo, dok je gostujući selektor, Ergin Ataman, veoma teško podneo ovaj poraz.

Turski selektor je već navukao na sebe "gnev" srpske publike pošto je odlučio da u poslednjem trenutku stopira Vasilija Micića da zaigra za reprezentaciju Srbije, da bi na konferenciji iskoristio priliku i da isproziva Željka Obradovića, koji je sličnu stvar napravio s Grkom Janisom Papateruom.

- Svi pričaju o tome. Ne znam ko je isprovocirao ovu raspravu. Juče sam rekao to, ne želim da komentarišem. Pitajte Šarasa zašto nije poslao Kalinića ovamo, zašto Željko nije poslao Papapetrua u Grčku. Teška je situacija, Efes se bori u Evroligi, Micić je isto malo povređen, nije trenirao skroz zadnja dva dana. Takva je odluka donešena, kao što je i Barselona i Partizan doneo svoje odluke - rekao je Ataman na konferenciji posle meča.

Podsetimo, Srbija je u Beogradu upisala i drugu pobedu protiv Turske, pošto su u Istanbulu pre Evropskog prvenstva slavili sa 79:72.

Video: Navijači skandirali ime Vasilija Micića na meču Srbija - Turska

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    14. novembar 2022 | 22:39

    Plači plači hahah

  • matejakezman

    14. novembar 2022 | 22:41

    covek je u pravu za ovo.. jeste da je 0 od covjeka, ali je ovo 100% tacno! ovo treba fiba i evroliga da rese.. isto tako zvezda nije pustila nedovica

  • Era

    15. novembar 2022 | 06:59

    Pa čovek je u pravu, ništa nije slagao!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA