"Holins? Nije igrao mojom odlukom": Trener Makabija otkrio zašto nije ubacio bivšeg igrača Zvezde

On je istakao i da je atmosfera bila skoro nemoguća za igru u Areni

  • 3
Oded Kataš, Makabi Printskrin: Youtube / KK Partizan

Košarkaši Makabija su pretrpeli poraz u grotlu Arene od Partizana sa 96:88, dok je njihov trener, Oded Kataš istakao da je skoro nemoguće igrati u ovakvoj atmosferi.

Trener Makabija je čestitao Partizanu, a potom se osvrnuo i na atmosferu, kao i na još neke činjenice iz igre.

- Želim da čestitam Partizzanu na pobedi. Dobro smo počeli, sviidela mi se energija, ovo nije lako mesto gde možete da igrate sa tom publikom, nismo mogli da se fokusiramo i budemo agresivni. Postaja je veoma tesna, početak četvrte deonice i kraj je odlučilo nekoliko individualnih veština. Pogodili su neka tri šputa, dobili momentum, pokušali smo da se borimo, ali nismo mogli ništa. Veoma teška nedelja za nas, moramo zadržati glavu visoko, postati bolji i to moramo da uradimo.

Kataš je istakao i da su obe ekipe igrale sa kratkom rotacijom

- Mislim da su oba tima igrala sa kratkom rotacijom, malo igrača je igralo dosta minuta. Mislim da smo u prvom poluvrmenu zaslužili da budemo u većoj razlici od +1. Potrudili smo se u odbrani, ali nismo završili posao. Na kraju je došlo do te tri trojke koje su postigli, ali brojevi su veoma važni, jesu skokovi. Oni su nas dobili tu. Kada je ovakva utakmica, takvi "jeftini" poeni dobijaju utakmice.

Upitan je Kataš i o bivšim igračima Zvezde, Ostinu Holinsu koji nije igrao, ali i Lorencu Braunu. Za Brauna nije imao reči, dok za Holinsa...

- Da, mislim da ste u pravu. Nemam poseban komentar o Holinsu, to je moja odluka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rumenko

    19. novembar 2022 | 09:34

    Kulturan trener ne skace na sudije, ne zali se na sudjene sto su ga pokrali ne pominje da su mu povredjeni igraci.Tako treba i rumenko da dase ponasa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA