≫ 

Obradović otpisao Vukčevića, talentovani košarkaš već ponuđen nekolicini klubova

Španski mediji kažu da je 19-godišnji košarkaš u potrazi za novim klubom

  • 69
Tristan Vukčević Foto: MN Press

Krilni centar Partizana Tristan Vukčević (19) na pragu je odlaska iz Partizana, pišu pojedini španski mediji koji, prenose dalje, otkrivaju da je mladi košarkaš već ponuđen nekolicini klubova sa Iberijskog poluostrva.

Tristana nije bilo na spisku igrača koje je Obradović poveo na mini-turneju po Španiji za mečeve sa Barselonom i Realom, i generalno mu je minutaža svedena na "kašičicu", a dolaskom Brodzijanskog definitivno mu je zapečaćena sudbina.

Vukčević je prošle sezone stigao iz Reala kao veliki potencijal, zablistao je u dresu Madriđana u nekoliko mečeva, kao i u Partizanu u nekoliko navarata, ali Obradović i njegovi saradnici misle da to još uvek nije dovojno da opstane u rosteru za borbe na dva fronta, piše Eurohoops.

Vukčević je poslednji meč odigrao protiv Splita u okviru ABA lige, istina kratko je proveo u igri - samo pet minuta (upisao pet minuta), što je takođe bio jasan znak da je rastanak blizu.

Video: Za mene to nije pritisak, možemo u Top 8 Evrolige: Tristan Vukčević zapalio Grobare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    25. novembar 2022 | 18:00

    Pa ne zna ovaj da radi sa decom. Moze samo da saradjuje sa igracima od 5 milki!

  • Srle

    25. novembar 2022 | 17:45

    Poštujem Obradovića kao velikog terena što je nesumnjivo tačno, ali postoji velika razlika izmedju njega i Vujoševića, pošto bi Vujošević istrpeo dečka i polako od njega stvorio velikog igrača, dok Obradović isključivo juri rezultat.

  • SRPSKA KOŠARKA

    25. novembar 2022 | 19:12

    Oslobođeno je mesto za minutažu mladog Srpskog košarkaša Nanelija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA