≫ 

Evroliga kaznila Zvezdu, sa Malog Kalemegdana tvrde za Telegraf: "Kazna je administrativne prirode"

Kakav udarac za ekipu sa Malog Kalemegdana

  • 14
Košarka KK Crvena zveza - Partizan Foto: MN Press

Taman su košarkaši Crvene zvezde zaigrali dobro, krenuli su da ređaju pobede, ali su novi udarac dobili od Evrolige, koja im je privremeno zabranila registraciju novih igrača. Međutim, iz Zvezde su za Telegraf potvrdili da se radi o zabrani administrativne prirode.

Ovu vest je sama Evroliga objavila na svom sajtu, gde je istakla da je Upravna kontrola komisija uputila sudski postupak protiv kluba.

- Nakon što je Upravna kontrolna komisija uputila sudski postupak protiv Crvene zvezde po osnovu postojećih dospelih obaveza i propuštanja dostavljanja potrebnih podataka, Finansijsko veće je izreklo privremenu meru zabrane registracije novih igrača i trenera - piše u saopštenju Evrolige.

Telegraf je potom kontaktirao klub sa Malog Kalemegdana, gde su oni istakli da se radi o zabrani administrativne prirode, te da će vrlo brzo biti regulisana i sređena.

Podsetimo, Zvezda je takođe imala i određenih problema, kada je u klub stigao Luka Vildoza, kada je Baskonija želela da ide na sud, jer prema njihovim navodima, crveno-beli nisu platili obeštećenje za ovog košarkaša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    1. decembar 2022 | 17:57

    Доктор зна шта и како ради, а у то се сваке године уверавају његови мрзитељи, којима узима све, ма колико их финансирли, доводили јаке играче, најтрофејије тренере...на све то одмахне руком, каже биће следећа сезона...тако да административна грешкица неће ништа ту пореметити

  • Lakirana cipelica

    1. decembar 2022 | 17:46

    Koliko malverzacija je covic izveo svih ovih godina ovo je za njega maciji kasalj, do kraja veceri ce da smulja i sredi nesto

  • Darko

    1. decembar 2022 | 18:00

    Ali nabijemo partizanku kad hocemo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA